Meteen naar de inhoud

Zomereditie van onze groepsreizen: de Therapy Trip in Cambodja

  • 1 min read

Altijd al eens de tempels van Angkor Wat willen zien? Pak nu je kans en ga deze zomer mee met onze nieuwe Therapy Trip. Samen met Australische therapeuten gaan we de binnenlanden van Cambodja in om de lokale bevolking te helpen.

Cambodja Angkor Wat

Zaterdag 13 april is er weer een informatiebijeenkomst. Naast onze individuele trajecten gaan we je ook alles vertellen over de Therapy Trek in Nepal en deze nieuwe Therapy Trip.

Een unieke kans om vrijwilligerswerk te combineren met een onvergetelijke reis. Geef je dus gauw op voor de informatiebijeenkomst!

ENG:
Always wanted to check out the Temples of Angkor Wat? Join our Therapy Trip this summer!

We’re working together with Australian therapists to help local people in the provences of Cambodia. An unique chance to do volunteer work and travel in one vacation!
#therapymovespeople

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!