Meteen naar de inhoud

Koningsdag-Winactie, “The Greater Good” cursus van Stichting Muses

  • 2 min read

Je bent op pad geweest om fysiotherapie te doen in het buitenland. Dan kom je weer thuis! Vol met nieuwe ideeën, inspiratie en een onvergetelijke ervaring. Je hebt veel gezien, geleerd en ervaren, het is letterlijk een life-changing reis geweest.

Ben je met ons weggeweest? Geef je dan allereerst op voor ons terugkomgesprek, want wij willen natuurlijk alle gave verhalen van jou persoonlijk horen.

Bij sommigen blijft er bij thuiskomst een vreemd gevoel hangen. Een gevoel waarin je je misschien afvraagt of wat je nu doet in je leven wel echt is wat je wilt.

Greater Good review

Bij stichting Muses weten ze uit eigen ervaring wat een impact jouw reis kan hebben. Door middel van de training “The Greater Good” zetten zij dat geweldige gevoel van ‘making a difference’ om en vertalen dit naar een werk/levensplan die jou vooruit helpt bij jouw persoonlijke succes verhaal.

Zo helpen ze jou in 3 dagen tijdens The Greater Good cursus het maximale uit jouw talenten te halen zodat jij succesvol kunt worden op een manier die bij jou past. Door te ontdekken wat jouw kernmotivatie is, waar jij gelukkig van wordt en waar jij energie van krijgt…

Winactie

Omdat wij een internationale organisatie zijn, maar wel ontzettend van ons eigen kikkerlandje houden, hebben wij een winactie bedacht. En welke dag is er nou beter om een actie te starten dan Koningsdag? De meest Nederlandse feestdag van allemaal, dé dag waarop je niets anders kan dan je weer thuis te voelen.

De komende 2 weken staan in het teken van deze actie. Wij van Physical Therapy Abroad mogen namelijk namens stichting Muses 1x een The Greater Good-cursus weggeven!

Dus ben jij recent of al een tijd geleden teruggekomen van een onvergetelijke reis, maar blijf je dat knagende gevoel houden dat je meer wil betekenen? Stuur ons een berichtje waarom jij The Greater Good verdient. Ook als je niet via Physical Therapy Abroad bent weggeweest, maar wel fysiotherapeut (in opleiding) bent, kan je meedoen aan deze actie. En wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze cursus t.w.v. €325,-

Welkom thuis 😉

— team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!