Ga naar de inhoud

Koningsdag-Winactie, “The Greater Good” cursus van Stichting Muses

  • 2 min read

Je bent op pad geweest om fysiotherapie te doen in het buitenland. Dan kom je weer thuis! Vol met nieuwe ideeën, inspiratie en een onvergetelijke ervaring. Je hebt veel gezien, geleerd en ervaren, het is letterlijk een life-changing reis geweest.

Ben je met ons weggeweest? Geef je dan allereerst op voor ons terugkomgesprek, want wij willen natuurlijk alle gave verhalen van jou persoonlijk horen.

Bij sommigen blijft er bij thuiskomst een vreemd gevoel hangen. Een gevoel waarin je je misschien afvraagt of wat je nu doet in je leven wel echt is wat je wilt.

Greater Good review

Bij stichting Muses weten ze uit eigen ervaring wat een impact jouw reis kan hebben. Door middel van de training “The Greater Good” zetten zij dat geweldige gevoel van ‘making a difference’ om en vertalen dit naar een werk/levensplan die jou vooruit helpt bij jouw persoonlijke succes verhaal.

Zo helpen ze jou in 3 dagen tijdens The Greater Good cursus het maximale uit jouw talenten te halen zodat jij succesvol kunt worden op een manier die bij jou past. Door te ontdekken wat jouw kernmotivatie is, waar jij gelukkig van wordt en waar jij energie van krijgt…

Winactie

Omdat wij een internationale organisatie zijn, maar wel ontzettend van ons eigen kikkerlandje houden, hebben wij een winactie bedacht. En welke dag is er nou beter om een actie te starten dan Koningsdag? De meest Nederlandse feestdag van allemaal, dé dag waarop je niets anders kan dan je weer thuis te voelen.

De komende 2 weken staan in het teken van deze actie. Wij van Physical Therapy Abroad mogen namelijk namens stichting Muses 1x een The Greater Good-cursus weggeven!

Dus ben jij recent of al een tijd geleden teruggekomen van een onvergetelijke reis, maar blijf je dat knagende gevoel houden dat je meer wil betekenen? Stuur ons een berichtje waarom jij The Greater Good verdient. Ook als je niet via Physical Therapy Abroad bent weggeweest, maar wel fysiotherapeut (in opleiding) bent, kan je meedoen aan deze actie. En wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze cursus t.w.v. €325,-

Welkom thuis 😉

— team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we elke week weer veel enthousiaste aanvragen en aanmeldingen mogen ontvangen.
Helaas gaan wij (voorlopig) stoppen met onze werkzaamheden.

Net als veel andere organisaties hebben wij ook last gehad van de impact van corona. Eerst stopten al onze werkzaamheden, daarna konden we slechts mondjesmaat fysiotherapeuten naar het buitenland helpen. We hadden zo al snel te maken met een wachtlijst. Vanwege allerlei leuke redenen heeft het team van PTA op dit moment gewoonweg geen tijd meer om nieuwe deelnemers op weg te helpen. In 2023 en 2024 stoppen wij daarom met onze werkzaamheden. Huidige deelnemers worden uiteraard nog wel geholpen. Vanaf 2025 maken wij opnieuw de balans op. Wie weet komen we gewoon weer terug. En zo niet, dan bedanken wij jou voor jouw steun, interesse en deelname de afgelopen jaren.

Maar niet getreurd! Jouw avontuur gaat natuurlijk gewoon door. Alleen niet bij ons.
We geven je graag nog een aantal tips:

1: Zoek een vrijwilligerswerk/stage organisatie die bij je past
2. Vragen kan altijd -> zoek zelf een fysiotherapie plek in het buitenland
3: Bepaal vooraf wat jij wil leren van jouw stage of vrijwilligerswerk - zo is jouw tijd daar nog waardevoller
4: Waarom wil je naar het buitenland? Neem vooraf de tijd om hier goed bij stil te staan.
5: Klaar voor vertrek? Sta open voor andere culturen en denkwijzen en probeer deze niet te veranderen
6: Heb geen torenhoge verwachtingen - geniet van wat er op je af komt
7: Stap uit je comfortzone en ga het avontuur aan!

~ HEEL VEEL PLEZIER! CHAO! ~

Team Physical Therapy Abroad