Meteen naar de inhoud

Winactie: maak kans op een gratis Basispakket t.w.v. €950,-

  • 1 min read

Speciaal voor onze verjaardag hebben wij meerdere winacties… Doe jij al mee?

Social Media

Zo verloten wij vandaag op social media een PointingBook onder onze volgers op Facebook en Instagram.
Wil jij hier kans op maken, like en volg ons dan snel! Morgen wordt de winnaar bekend gemaakt.

Basispakket

Maar dat is niet alles. De komende week maak jij namelijk kans op nog een prijs! Als jij ons laat weten waarom jij graag naar het buitenland wilt als fysiotherapeut, kan het zijn dat jij er vandoor gaat met een gratis Basispakket.  Zo krijg jij dus ons Matching op Maat proces, de Checklist voor Fysiotherapeuten, de voorbereidingstraining van Stichting Muses en de hele voorbereidingsperiode helemaal gratis.

Onder de inzendingen wordt door ons team een gelukkige winnaar bepaald.
Als dat geen feestje waard is…

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!