Meteen naar de inhoud

Winactie: maak kans op een gratis Basispakket t.w.v. €950,-

  • 1 min read

Speciaal voor onze verjaardag hebben wij meerdere winacties… Doe jij al mee?

Social Media

Zo verloten wij vandaag op social media een PointingBook onder onze volgers op Facebook en Instagram.
Wil jij hier kans op maken, like en volg ons dan snel! Morgen wordt de winnaar bekend gemaakt.

Basispakket

Maar dat is niet alles. De komende week maak jij namelijk kans op nog een prijs! Als jij ons laat weten waarom jij graag naar het buitenland wilt als fysiotherapeut, kan het zijn dat jij er vandoor gaat met een gratis Basispakket.  Zo krijg jij dus ons Matching op Maat proces, de Checklist voor Fysiotherapeuten, de voorbereidingstraining van Stichting Muses en de hele voorbereidingsperiode helemaal gratis.

Onder de inzendingen wordt door ons team een gelukkige winnaar bepaald.
Als dat geen feestje waard is…

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!