Meteen naar de inhoud

Wij waren erbij: Physiotherapy Convention van Denkfysio

  • 2 min read

Leuke en leerzame dagen voor fysiotherapeuten

Afgelopen vrijdag en zaterdag waren wij aanwezig bij de tweedaagse Convention van Denkfysio. Leerzame dagen waarin meerdere (binnen de fysiotherapie) bekende internationale sprekers workshops gaven.

Naast deze interessante lessen konden de 250 fysiotherapeuten op de Brainstorm Area rondlopen en informatie krijgen van diverse fysiotherapie organisaties. Inderdaad, op deze plek waren wij natuurlijk ook te vinden! We hebben veel leuke gesprekken gehad, meerdere Pointing Books verkocht (een mooie extra opbrengst voor onze projecten!) én veel aanmeldingen gekregen voor onze speciale Physiotherapy Convention actie.

We verlootten onder alle inschrijvingen op onze nieuwsbrief een Pointing Book én een intakegesprek.

Inmiddels zijn de winnaars van deze actie bekend:

Zajenn Bol wint het Pointing Book
&
Amarins Wijma een gratis intakegesprek!

Zajenn en Amarins, gefeliciteerd met jullie gave prijzen!

 

–Team Physical Therapy Abroad 

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!