Meteen naar de inhoud

Physical Therapy Abroad goes Therapy Trek Nepal

  • 1 min read

Ready for take off?!

Met een groep van 6 fysiotherapeuten gaan we op zondag 16 september op pad naar Nepal om de Therapy Trek te doen. Spannend!
Zijn we er klaar voor? Ehm…
Hebben we er zin in? Ja dat zeker!

Volg ons avontuur de komende weken via Youtube en onze Social Media kanalen (Facebook, LinkedIn en Instagram) en zie hoe wij lokaal een verschil proberen te maken 

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!