Meteen naar de inhoud

Therapy Trek verplaatst naar oktober

  • 1 min read

Vele aanvragen kregen we binnen met mensen die meer informatie wilden over de Therapy Trek in Nepal. Helaas bleek vorige week (bij de sluitdatum) dat we niet genoeg aanmeldingen binnen hadden en we de Trek moeten verplaatsen.

Therapy Trek Nepal

De reden? De trek kwam iets te vroeg voor velen, zodat zij geen vrij meer konden regelen op hun werk.

Voor ons de reden om nu direct met een poll te beginnen. Wat is voor jou de beste datum om te vertrekken naar Nepal? We hebben 3 mogelijkheden om te beginnen met ons programma. Dit zijn:

7, 14, of 21 oktober

Wat komt jou het beste uit en waarom? Laat het ons weten in een reactie, want we willen natuurlijk met een grote groep richting het Verre Oosten!

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!