Meteen naar de inhoud

Therapy Trek verplaatst naar oktober

  • 1 min read

Vele aanvragen kregen we binnen met mensen die meer informatie wilden over de Therapy Trek in Nepal. Helaas bleek vorige week (bij de sluitdatum) dat we niet genoeg aanmeldingen binnen hadden en we de Trek moeten verplaatsen.

Therapy Trek Nepal

De reden? De trek kwam iets te vroeg voor velen, zodat zij geen vrij meer konden regelen op hun werk.

Voor ons de reden om nu direct met een poll te beginnen. Wat is voor jou de beste datum om te vertrekken naar Nepal? We hebben 3 mogelijkheden om te beginnen met ons programma. Dit zijn:

7, 14, of 21 oktober

Wat komt jou het beste uit en waarom? Laat het ons weten in een reactie, want we willen natuurlijk met een grote groep richting het Verre Oosten!

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!