Meteen naar de inhoud

Therapy Travel Tips voor fysiotherapie in het buitenland

  • 1 min read

Hoewel we deze zomer lekker hebben uitgerust, hebben we niet helemaal stilgezeten. We zijn, genietend van het zonnetje, aan het brainstormen geslagen hoe we meer voor jullie kunnen betekenen. En kwamen met het volgende idee. Wat nou als we onze persoonlijke reistips en die van onze deelnemers gaan bundelen en met je delen?

Dus wil jij vrijwilligerswerk doen in Nepal? Stage lopen in Zuid-Afrika of mee op een van onze groepsreizen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. De tips delen we namelijk exclusief met jou. Onze lezers van de nieuwsbrief.

Deze superhandige Therapy Travel Tips, dat wil je niet missen natuurlijk!

— Team PTA

*Door je inschrijving geef je akkoord dat wij je maandelijks onze nieuwsbrief mogen sturen. Uitschrijven kan op elk gewenst moment.

Maandelijkse reistips in je inbox ontvangen?


De eerste delen we alvast met je:

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!