Terugkomgesprek

Weer aan de slag in de praktijk of op school

Als je na je stage of vrijwilligerswerk in het buitenland weer naar huis gaat kun je meestal niet wachten om je familie en vrienden weer te zien.

Thuiskomen na je reis

Zij hebben jou lange tijd moeten missen, maar jij hen net zo goed!

Toch merken we bij veel van onze deelnemers dat ze eerst nog een ‘wenperiode’ nodig hebben. Een periode waarin ze nog niet aan werk/school willen denken. Of juist een periode dat al die aandacht van hun omgeving ze iets teveel wordt.

Is dat bij jou ook het geval? Neem dan vooral contact met ons op voor een terugkomgesprek! Wij herkennen het gevoel, staan open voor al je verhalen en luisteren met aandacht naar je.

Gaat het bij jou supergoed, ben je de schoolbanken weer in gekropen of zitten je eerste werkweken er al op? Heb jij totaal geen last van die ‘wenperiode’? Ook dan nodigen we je van harte uit voor een terugkomgesprek.

Lees eens onze blog met verschillende redenen om een terugkomgesprek aan te vragen.

Wij zijn namelijk altijd op zoek naar feedback, verhalen en ervaringen van deskundigen. En na jouw reis ben jij zeker een expert! Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren en halen we het beste uit de projecten.