Ga naar de inhoud

T-shirt, Pointing Book en de website

  • 3 min read

Het is zover. We hebben weer wat nieuws voor jullie! De afgelopen maanden hebben we mede dankzij jullie feedback gewerkt aan deze drie items. We zijn er trots op om jullie nu te kunnen melden dat we op 3 belangrijke punten onze dienstverlening hebben aangepast en uitgebreid.

T-shirt van Physical Therapy Abroad

Dames T-shirt #therapymovespeople

Hoe leuk is het als je op pad gaat naar het buitenland? Nog leuker is het wanneer je dan een T-shirt kunt aanschaffen met ons logo en jouw naam en land erop. Dat was tenminste de gedachten van meerdere oud-deelnemers die ons feedback gaven n.a.v. hun reis.

Dus besloten wij daar werk van te maken, check in ons tarieven overzicht de mogelijkheden en de prijzen!

Het Pointing Book nu ook los te bestellen

Door de vele vragen naar ons Pointing Book is deze inmiddels ook los te verkrijgen via de website. Vul op dit formulier het aantal exemplaren in dat je wilt bestellen en direct na betaling wordt het pakketje met jouw boek naar je verzonden. Binnen een paar dagen ben jij zo de trotse eigenaar van ons mooie Pointing Book.

De vernieuwde website

De oplettende bezoeker heeft het misschien al gemerkt. Sinds het begin van dit jaar is de structuur van de website en de header veranderd. We blijven ons altijd verbeteren en optimaliseren.

Fysiotherapie vrijwilligerswerk, stage of afstuderen in het buitenland
Onze inspiratiebron
De nieuwe inspiratie

De eerste header is een inspiratiebron geweest in de oprichting van Physical Therapy Abroad in 2017. De kinderen van de eerste stage in het buitenland van oprichtster Mirthe.

Bij een vernieuwde website hoort natuurlijk ook een nieuwe header. Onze missie is verscherpt. We staan voor het inspireren van fysiotherapeuten zodat zij openstaan voor cultuurverschillen en hiervan leren. Zodat zij in het dagelijks leven bij terugkomst een completere fysiotherapeut zijn.

Ondertussen ondersteunen we door de bijdrage van onze deelnemers de projecten op het gebied van fysiotherapie. Hiermee richten we ons op laagdrempelige toegang tot fysiotherapie wereldwijd. De échte hands-on foto vertelt dit allemaal in een plaatje. Vandaar dit dit onze nieuwe header is geworden…

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we elke week weer veel enthousiaste aanvragen en aanmeldingen mogen ontvangen.
Helaas gaan wij (voorlopig) stoppen met onze werkzaamheden.

Net als veel andere organisaties hebben wij ook last gehad van de impact van corona. Eerst stopten al onze werkzaamheden, daarna konden we slechts mondjesmaat fysiotherapeuten naar het buitenland helpen. We hadden zo al snel te maken met een wachtlijst. Vanwege allerlei leuke redenen heeft het team van PTA op dit moment gewoonweg geen tijd meer om nieuwe deelnemers op weg te helpen. In 2023 en 2024 stoppen wij daarom met onze werkzaamheden. Huidige deelnemers worden uiteraard nog wel geholpen. Vanaf 2025 maken wij opnieuw de balans op. Wie weet komen we gewoon weer terug. En zo niet, dan bedanken wij jou voor jouw steun, interesse en deelname de afgelopen jaren.

Maar niet getreurd! Jouw avontuur gaat natuurlijk gewoon door. Alleen niet bij ons.
We geven je graag nog een aantal tips:

1: Zoek een vrijwilligerswerk/stage organisatie die bij je past
2. Vragen kan altijd -> zoek zelf een fysiotherapie plek in het buitenland
3: Bepaal vooraf wat jij wil leren van jouw stage of vrijwilligerswerk - zo is jouw tijd daar nog waardevoller
4: Waarom wil je naar het buitenland? Neem vooraf de tijd om hier goed bij stil te staan.
5: Klaar voor vertrek? Sta open voor andere culturen en denkwijzen en probeer deze niet te veranderen
6: Heb geen torenhoge verwachtingen - geniet van wat er op je af komt
7: Stap uit je comfortzone en ga het avontuur aan!

~ HEEL VEEL PLEZIER! CHAO! ~

Team Physical Therapy Abroad