Meteen naar de inhoud

Een dagje meekijken bij Stichting Muses

  • 1 min read

Het opzetten van Physical Therapy Abroad is in volle gang. Eén van de onderdelen van de dienstverlening is de verplichte training van Stichting Muses. We vinden het namelijk erg belangrijk dat onze vrijwilligers goed voorbereid naar het buitenland worden gestuurd. Dat is dan ook precies wat stichting Muses doet; vrijwilligers uitleggen over diverse cultuurverschillen, hoe je omgaat met je verantwoordelijkheden op je project, wat je moet doen als je je eenzaam voelt.

Stichting Muses

Vandaag mochten we een dagje meekijken bij de training. Een superdag met ook nog eens alle ruimte voor vragen en gezellig kletsen met andere vrijwilligers.

Wij gaan dan ook graag de samenwerking met Muses aan!
Kijk voor meer informatie op muses.nl

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!