Meteen naar de inhoud

Een dagje meekijken bij Stichting Muses

  • 1 min read

Het opzetten van Physical Therapy Abroad is in volle gang. Eén van de onderdelen van de dienstverlening is de verplichte training van Stichting Muses. We vinden het namelijk erg belangrijk dat onze vrijwilligers goed voorbereid naar het buitenland worden gestuurd. Dat is dan ook precies wat stichting Muses doet; vrijwilligers uitleggen over diverse cultuurverschillen, hoe je omgaat met je verantwoordelijkheden op je project, wat je moet doen als je je eenzaam voelt.

Stichting Muses

Vandaag mochten we een dagje meekijken bij de training. Een superdag met ook nog eens alle ruimte voor vragen en gezellig kletsen met andere vrijwilligers.

Wij gaan dan ook graag de samenwerking met Muses aan!
Kijk voor meer informatie op muses.nl

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!