Meteen naar de inhoud

Physical Therapy Abroad is van start

  • 1 min read

We zijn superenthousiast dat we jullie kunnen vertellen dat we gestart zijn met het uitwerken van onze droom! Een organisatie opzetten vóór en door fysiotherapeuten die graag hun steentje willen bijdragen in de wereld d.m.v. vrijwilligerswerk in het buitenland.
Er bestaan natuurlijk al een hoop vrijwilligersorganisaties. Hoe wij het verschil gaan maken gaan we duidelijk maken op de website. Die is op dit moment in volle ontwikkeling.

Like ons op Facebook

Ben je net zo enthousiast als wij? We gaan extra hard werken om alle informatie die je nodig hebt hier op de website te zetten. Kun je niet zo lang wachten? Dan hebben wij de oplossing voor je! Like en volg ons op Facebook

Daar zullen wij je natuurlijk op de hoogte houden van al onze vorderingen…

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!