Meteen naar de inhoud

Physical Therapy Abroad is van start

  • 1 min read

We zijn superenthousiast dat we jullie kunnen vertellen dat we gestart zijn met het uitwerken van onze droom! Een organisatie opzetten vóór en door fysiotherapeuten die graag hun steentje willen bijdragen in de wereld d.m.v. vrijwilligerswerk in het buitenland.
Er bestaan natuurlijk al een hoop vrijwilligersorganisaties. Hoe wij het verschil gaan maken gaan we duidelijk maken op de website. Die is op dit moment in volle ontwikkeling.

Like ons op Facebook

Ben je net zo enthousiast als wij? We gaan extra hard werken om alle informatie die je nodig hebt hier op de website te zetten. Kun je niet zo lang wachten? Dan hebben wij de oplossing voor je! Like en volg ons op Facebook

Daar zullen wij je natuurlijk op de hoogte houden van al onze vorderingen…

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!