Het Pointing Book

De VAS score, een bruggetje en juist krukgebruik in één boek!

Het Pointing Book

Onze trots! Direct na de oprichting van Physical Therapy Abroad in 2017 zijn we gestart met het ontwikkelen van ons gouden idee. Een oefeningen- en aanwijsboek om de communicatie voor de fysiotherapeut makkelijker te maken, wanneer je de taal van de ander niet spreekt.

Het bleek echter moeilijk om van alle benodigde plaatjes één mooi geheel te maken. Gelukkig wilde Romy Kühne Design ons kosteloos helpen. Op deze manier ondersteunt zij onze missie om fysiotherapie wereldwijd toegankelijk te maken.

Vrijwilliger met het boek op een project

Het Pointing Book is hét handboek ontwikkelt voor fysiotherapeuten (in opleiding) die aan het werk gaan in het buitenland.
Tijdens onze promotie bleek dat niet alleen deze therapeuten, maar ook Nederlandse en Belgische instellingen en praktijken baat hebben bij het boek. Het staat namelijk boordevol illustraties van anatomie, fysiologie en oefeningen.  Zo kun je communiceren met iedereen die niet dezelfde taal spreekt.

Als jij met ons op pad gaat krijg je een exemplaar opgestuurd. Ondanks dat je de lokale taal misschien niet zo goed (of helemaal niet) spreekt kun je je dan toch redden! Het boek bevat steekwoorden in het Nederlands, Engels en Spaans: het is op maat gemaakt voor onze projecten.


Koop een boek en draag bij aan duurzame fysiotherapie wereldwijd

Lijkt jou dit Pointing Book ook zo handig? Gewoon voor in de praktijk of tijdens jouw studie?

Dan hebben we goed nieuws! Wij verkopen dit boek ook los. Een gedeelte van de opbrengst wordt direct besteed aan oefenmaterialen voor onze lokale projecten. Zo krijg jij niet alleen een heel gaaf boek, maar draag je ook nog bij aan een duurzame toekomst van fysiotherapie wereldwijd. 


Bestel nu jouw Pointing Book voor €17,50

Vul jouw gegevens in via onderstaand formulier. Na ontvangst van deze gegevens versturen wij de factuur met een betaallink naar je toe via de mail. Is de betaling voldaan, dan krijg je z.s.m. jouw bestelling opgestuurd! Kies je voor bestellen zonder verzending, dan dien je vóóraf of ter plekke te betalen.