7 november 2018

Pointing Book

De VAS score, een bruggetje, juist krukgebruik…

Onze trots! Direct na onze oprichting in 2017 zijn we gestart met het idee voor de ontwikkeling van een oefeningen en aanwijsboek. Het bleek echter moeilijker dan gedacht om hier één mooi geheel van te maken. Gelukkig wilde Romy Kühne Design geheel kosteloos met ons samenwerken. Romy wil op deze manier de missie van Physical Therapy Abroad ondersteunen, om fysiotherapie wereldwijd voor iedereen toegankelijk te maken.

Het Pointing Book is hét handboek ontwikkelt voor en door fysiotherapeuten (in opleiding) die aan het werk gaan in het buitenland. Vol illustraties van anatomie, fysiologie en oefeningen om te kunnen communiceren in een land waar je de taal niet spreekt.

Iedereen die met ons op pad gaat en een Basispakket afneemt krijgt een exemplaar opgestuurd. Zo weet jij zeker dat ondanks dat je de lokale taal misschien niet zo goed (of helemaal niet) spreekt, je je toch kan redden op jouw project.

Wij zijn natuurlijk erg enthousiast dat diverse vrijwilligers hem nu volop gebruiken tijdens hun werk in het buitenland.

 

Draag bij aan duurzame fysiotherapie wereldwijd en koop een boek!

Lijkt jou dit Pointing Book ook zo handig? Gewoon voor in de praktijk of tijdens jouw studie? Maar ga je niet met ons op pad naar het buitenland? Geen zorgen, wij verkopen dit boek ook los. Van de opbrengst wordt 50% direct besteed in onze lokale projecten. Zo krijg jij niet alleen een heel gaaf boek, maar draag je ook nog bij aan een duurzame toekomst van fysiotherapie wereldwijd. Neem contact met ons op, om jouw bestelling te plaatsen!

Bijdrage: €17,50 incl. btw

(exclusief verzendkosten, eventueel gratis af te halen in Deventer)

In onderstaand filmpje een sneak preview…

Kom in actie!
Neem contact met ons op
Gratis informatiebijeenkomst
Plan een intakegesprek