Meteen naar de inhoud

Het Pointing Book

De VAS score, een bruggetje en juist krukgebruik in één boek!

Het Pointing Book

Onze trots! Direct na de oprichting van Physical Therapy Abroad in 2017 zijn we gestart met het ontwikkelen van ons eigen oefeningen- en aanwijsboek. Om voor elke fysiotherapeut de communicatie te vergemakkelijken, wanneer je de taal van de ander niet spreekt.

Om hier één goed geheel van te maken konden we gelukkig terugvallen op Romy Kühne Design die ons kosteloos wilde helpen. Op deze manier ondersteunt zij onze missie om fysiotherapie wereldwijd toegankelijk te maken.

Vrijwilliger met het boek op een project

Het Pointing Book is hét handboek ontwikkelt voor fysiotherapeuten (in opleiding) die aan het werk gaan in het buitenland.

Als jij met ons op pad gaat krijg je een exemplaar opgestuurd. Het boek bevat steekwoorden in het Nederlands, Engels en Spaans: het is op maat gemaakt voor onze projecten.

Maar niet alleen onze deelnemers, ook Nederlandse en Belgische instellingen en praktijken hebben baat bij dit boek. Het staat namelijk boordevol illustraties van anatomie, fysiologie en oefeningen.  Zo kan ook jij communiceren met iedereen die niet dezelfde taal spreekt.

Koop een boek en draag bij aan duurzame fysiotherapie wereldwijd

Lijkt jou dit Pointing Book ook zo handig? Gewoon voor in de praktijk of tijdens jouw studie?

Dan hebben we goed nieuws! Wij verkopen dit boek ook los. Een gedeelte van de opbrengst wordt direct besteed aan oefenmaterialen voor onze lokale projecten. Zo krijg jij niet alleen een heel gaaf boek, maar draag je ook nog bij aan een duurzame toekomst van fysiotherapie wereldwijd. 

Bestel nu jouw Pointing Book voor €17,50

Vul jouw gegevens in via onderstaand formulier. Na ontvangst van deze gegevens versturen wij de factuur met een betaallink naar je toe via de mail. Is de betaling voldaan, dan krijg je z.s.m. jouw bestelling opgestuurd! Kies je voor bestellen zonder verzending, dan dien je vóóraf of ter plekke te betalen.

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!