Meteen naar de inhoud

Programmavoorstel op Maat

Voor elke therapeut een passend project

Stage fysiotherapie in afrika

Ben jij iemand die niets liever wil dan aan de slag gaan in Afrika? Weet je dan ook welke doelgroep het beste bij je past? Of weet jij dat al zeker en wordt het werken met gehandicapte kinderen.

Heb je dan ook nagedacht of je graag samenwerkt in een team of liever helemaal geen begeleiding wilt?

Allemaal vragen waar wij je bij helpen. Bij ons kan je variëren met de duur van het vrijwilligerswerk of stage, je doelgroep en de regio waar je naar toe wilt.

Echter, de plaatsing moet optimaal zijn voor beide partijen. Jouw wensen en kwaliteiten worden besproken tijdens een persoonlijk intake gesprek. Aan de hand van een uitgebreid intakeformulier met diverse vragen ontdekken we samen wat het beste bij jou past. Hierop wordt je gematcht met een project op een locatie in het buitenland. Zo ontstaat er ook voor het project de meest optimale situatie, zij krijgen namelijk de best geschikte vrijwilliger of stagiair die hen komt helpen. Dit noemen wij een Programmavoorstel op Maat.

Het verschil tussen Physical Therapy Abroad en andere vrijwilligersorganisaties

Hoezeer wij andere organisaties ook waarderen, zij hebben geen kennis van fysiotherapie. Wij zijn een organisatie van fysiotherapeuten voor fysiotherapeuten. Ons team bestaat uit allemaal mensen die meerdere keren naar het buitenland zijn geweest voor werk, studie of vrijwilligerswerk. Bovendien hebben zij samen alle continenten ter wereld bezocht en zijn er bijna geen plekjes meer op aarde waar zij niet zijn geweest!

Bij ons profiteer jij dus van onze specialistische dienstverlening. Echter geldt dit niet alleen voor jou, maar óók voor het project. Zij krijgen een gemotiveerde vrijwilliger of student die ter plaatse het beste uit zichzelf haalt. Zo wordt jouw ervaring des te onvergetelijker, want jij draagt écht jouw steentje bij.

Je steunt met jouw bijdrage aan onze projecten onze missie voor een duurzame fysiotherapie toekomst!

Fysiotherapie in de bergen

Onze Physical Therapy Abroad service bestaat uit:

Persoonlijk intakegesprek
Programmavoorstel op Maat
Bemiddeling vrijwilligerswerk/stage fysiotherapie project*
Contactpersoon ter plaatse (Nederlands of Engelstalig)
Voorbereidingstraining met certificaat
Informatiepakket
Checklist voor fysiotherapeuten
Het Pointing Book
Hulp bij voorbereiding
Check voor vertrek: het nakijken van jouw reisverzekering
Directe bijdrage van €50,- aan de projecten
3 feedbackmomenten (voor, tijdens en na jouw reis)
Verblijf in gastgezin, meestal incl. maaltijden en transfers
Certificaat van Deelname
Terugkomgesprek (optioneel, niet verplicht)

* LET OP!
– De prijs voor verblijf, maaltijden en eten varieert per land/locatie. Lees meer over onze tarieven.
– Vliegtickets, GGD-vaccinaties, reisverzekering(en) en eventuele visa zijn NIET inbegrepen in de prijs.

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!