Meteen naar de inhoud

Intakegesprek

Het matchen van fysiotherapeutische vakkennis en internationale ervaring

Jij weet het zeker. Jij gaat fysiotherapie in het buitenland doen. Gaaf!!

Intakegesprek op locatie

Bij Physical Therapy Abroad zijn wij gespecialiseerd in fysiotherapeutische projecten in het buitenland. Wil jij aan de slag op één van onze vrijwilligerswerk plekken of een buitenlandse stage?

Dan maken we voor jou een gepersonaliseerd programma op maat. Dit doen we door eerst een intakegesprek met jou te houden (dit geldt dus voor al onze individuele trajecten).

Een intakegesprek is noodzakelijk zodat we precies weten welke plek én welk project het beste bij jou past. We bespreken jouw wensen en bekijken wat jouw kwaliteiten zijn als professional (in opleiding). Net als bij een anamnese met patiënten, maken we op basis van deze intake een plan.

Het team van Physical Therapy Abroad heeft jarenlange ervaring met werken in het buitenland. Gezamenlijk onderhouden wij een uitgebreid internationaal netwerk. Na het intakegesprek maken we een Matching op Maat voorstel. Een programmavoorstel waarvan wij als ervaren fysiotherapeuten weten dat dit het beste bij jou past!

LET OP: Voor de groepsreizen heb je geen intakegesprek nodig en meld je je apart aan.

Extra informatie over jouw intakegesprek

Vóóraf vragen wij jou ons online intakeformulier in te vullen

Gesprek van ongeveer 45-60 minuten

Uitgebreide bespreking van jouw voorkeuren

Op onze locatie in Deventer of videobellen via Skype/Whatsapp

Gratis na acceptatie Matching op Maat voorstel*

*Je zit bij aanmelding voor een intakegesprek niet direct aan ons vast. Je betaalt eenmalig €95,- voor het hele intakeproces, van opgave tot het uitgewerkte programmavoorstel. Besluit je akkoord te gaan met het voorstel? Dan zijn de kosten voor de intake gratis. Het bedrag ontvang je als korting op het programma.

Geef je nu op voor vrijwilligerswerk of een buitenlandse stage:

Na je inschrijving nemen wij persoonlijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een gesprek.

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!