Intakegesprek

Fysiotherapeutische vakkennis en internationale ervaring

Jij weet het zeker. Jij gaat fysiotherapie in het buitenland doen. Gaaf!!

Intakegesprek op locatie

Bij Physical Therapy Abroad zijn wij gespecialiseerd in fysiotherapeutische projecten in het buitenland. Dus wil jij aan de slag op één van onze vrijwilligerswerk plekken of een buitenlandse stage?

Dan regelen we voor jou een persoonlijk op maat gemaakt programma. Om dit te doen houden we een intakegesprek met jou (dit geldt dus voor al onze individuele trajecten).

Een intakegesprek is noodzakelijk zodat we precies weten welke plek én project het beste bij jou past. We bespreken je wensen en bekijken wat jouw kwaliteiten zijn als professional (in opleiding). Net als bij een anamnese met patiënten, maken we op basis van deze intake een plan.

We hebben jarenlange ervaring met werken in het buitenland en onderhouden een uitgebreid internationaal netwerk. Na het gesprek maken we een Matching op Maat voorstel. Een programmavoorstel waarvan wij als ervaren fysiotherapeuten weten dat dit het beste bij jou past!

LET OP: Voor de groepsreizen heb je geen intakegesprek nodig en meld je je apart aan.


Extra informatie voor jouw gesprek

Vóóraf vragen wij jou ons online intakeformulier in te vullen

Gesprek van ongeveer 45- 60 minuten

Uitgebreide bespreking van jouw voorkeuren

Op onze locatie in Deventer of videobellen via Skype/Whatsapp

Gratis na acceptatie Matching op Maat voorstel *

*Je zit bij aanmelding voor een intakegesprek niet direct aan ons vast. Je betaalt eenmalig €95,- voor het hele intakeproces, van opgave tot het uitgewerkte programma. Besluit je om akkoord te gaan met het voorstel? Dan zijn deze kosten voor de intake gratis. Het bedrag ontvang je als korting op je programma.

Geef je nu op voor vrijwilligerswerk of een buitenlandse stage:

Na je inschrijving nemen wij persoonlijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een gesprek.