Meteen naar de inhoud

Informatiebijeenkomst

Oriënteren op fysiotherapie in het buitenland

Ben jij fysiotherapeut, daarvoor in opleiding of gepensioneerd?
Wil jij jouw steentje bijdragen in de wereld?
Zoek jij een organisatie die jou daarbij kan helpen?

Dan is onze informatiebijeenkomst echt wat voor jou! Voor iedereen die graag meer wil weten over fysiotherapie in het buitenland. Vier keer per jaar staan wij klaar om jou te informeren. Het is dé manier om je verder te oriënteren, vragen te stellen of om gewoonweg een persoonlijke indruk te krijgen van onze organisatie.

Gratis, geheel vrijblijvend en nu ook nog eens met een intakegesprek kado!

Interactieve opdrachten tijdens de bijeenkomst

Informatie over vrijwilligerswerk groepsreizen, stages of afstuderen in het buitenland

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk, stage, een minor of een afstudeerproject op het gebied van fysiotherapie in het buitenland. Zowel voor studenten fysiotherapie, als pas afgestudeerde en ervaren therapeuten. Ook wanneer je niet langer actief werkzaam bent, vanwege pensioen of andere redenen ben je van harte welkom.

Zolang je een achtergrond hebt in de fysiotherapie, dan ben jij geschikt om met ons mee te gaan! Tijdens de bijeenkomst worden al jouw mogelijkheden besproken.

Heb je vragen die niet kunnen wachten tot de bijeenkomst? Kijk eens bij de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Goed voorbereid naar het buitenland met onze informatiebijeenkomst

Fysiotherapeuten op huisbezoek in de binnenlanden van Midden-Amerika

Om je goed te oriënteren en voorbereiden op jouw tijd in het buitenland vertellen we je tijdens de informatiebijeenkomst alles over het stappenplan van PTA. Verder komen zaken als de kosten, de tijdsduur, de veiligheid van de projecten en het werken in een andere cultuur aan bod.

Geef je nu op:

Geheel vrijblijvend
Alle gelegenheid om vragen te stellen
Kosten: GRATIS!
Op locatie in Deventer
Duur: ongeveer 90 minuten
Inclusief koffie, thee & Deventer Koek
Mogelijkheid tot meenemen van familie, vriend(in), collega’s
Ontmoet eventuele reismaatjes
Iedere deelnemer krijgt een een gratis intakegesprek aangeboden!

Student fysiotherapie of gediplomeerd fysiotherapeut? Meld je gratis aan!

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!