Meteen naar de inhoud

Reviews van onze deelnemers

Wat zeggen de fysiotherapeuten (in opleiding) die jou voorgingen? Op deze pagina vind je belevingen en feedback van oud-deelnemers. Lees gauw verder en wie weet spreken we jou dan binnenkort!

Malou Koster

”Tijdens mijn rondreis door Azië heb ik een periode vrijwilligerswerk gedaan. Echt ontzettend mooi, indrukwekkend en soms ook emotioneel om mee te maken.

Ik hoop dat meer mensen vrijwilligerswerk gaan doen in het buitenland. Je kan echt een verschil maken voor die mensen en Physical Therapy Abroad zorgt echt dat dit goed geregeld wordt…”

– Malou, fysiotherapeute, 25 jaar.

Lees hier het interview met Malou!

Jonas de Fue

”I did the Therapy Trek. It was an amazing experience to work as a physiotherapist in the local villages. The scenery was breathtaking during the walk and so were the kind and joyful people we’ve met and treated during our time in the mountains. The local guides and staff were all really friendly, professional and helpful.

Physical Therapy Abroad did a great job organizing all of this, they were very accessible for any questions, information or feedback, before as well as during the trek. 

I would really recommend this organisation to experience an awesome and interesting adventure!”

– Jonas, kinesist, 27 jaar.

Roxanne Geurink

”Fijne, persoonlijke organisatie. Dankzij Physical Therapy Abroad heb ik een hele mooie ervaring opgedaan in Nepal!”
– Roxanne, fysiotherapeute, 22 jaar.

Lees hier het reisverslag van Roxanne!

Individuele fysiotherapie in Nepal

Luca Verkuijlen

”Ik kijk terug op een leuke, leerzame periode vrijwilligerswerk in Nepal.

Mede dankzij het enthousiaste eerste skypegesprek met Mirthe, hierdoor was ik meteen enthousiast om dit te gaan doen 🙂 En vervolgens blijft dit enthousiasme uitstralen in alle communicatie voor het regelen van de projecten. 

Bedankt voor alle hulp en enthousiasme!”

– Luca, fysiotherapeute, 22 jaar.

Lees hier het interview met Luca!

Charlotte van Westerhuis

“Dit is echt een onvergetelijk avontuur. Je leert zo ontzettend veel over jezelf, zowel op het persoonlijke vlak als jezelf als therapeut. Je krijgt eigenlijk gewoon een kijkje in de keuken van fysiotherapeuten in een andere cultuur. Het is een unieke ervaring die je niet snel weer zal kunnen opdoen.

De visie van PTA vind ik erg goed. Ze richten zich vooral op duurzaamheid en continuïteit. Iets wat ik erg belangrijk vind wanneer je vrijwilligerswerk gaat doen. Daarnaast zijn ze erg kritisch op de projecten die ze starten.

En niet te vergeten, Mirthe en Thom zijn zelf fysiotherapeuten, dus zij weten hoe belangrijk het is dat je je werk goed kan doen als fysiotherapeut.”
– Charlotte, fysiotherapeute, 23 jaar.

Lees hier het interview met Charlotte!

Tineke Klumper

” Helaas veranderde het Corona-virus alles. Ik wil heel graag, uiteraard wanneer corona ‘voorbij’ is, weer op reis. Terug naar dezelfde plek weet ik nog niet, maar andere avonturen; ja graag! En Physical Therapy Abroad is een serieuze organisatie. Ik werd goed voorbereid op alles. Erg prettig.”
-Tineke, fysiotherapeute, 58 jaar.

Lees hier het interview met Tineke!

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!