Wat regelen wij voor jou?

Onze projecten in het buitenland

De Therapy Trek

Ben jij fysiotherapeut, of daarvoor in opleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons op verschillende manieren aan de slag in het buitenland. Wij bieden maatwerk aan en hebben voor elke fysiotherapeut een manier bedacht om bij te dragen.

Wat wil jij doen?

Weet je nog niet wat je wil en ben je je nog aan het oriënteren? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst. Deze organiseren wij meerdere keren per jaar en is volledig gratis! En er is nog een reden om je zeker aan te melden: elke deelnemer aan de bijeenkomst krijgt namelijk een gratis intakegesprek en programmavoorstel aangeboden.


Een organisatie voor en door fysiotherapeuten

Wij helpen alle fysiotherapeuten en studenten de wijde wereld in te gaan. Wij kennen het vak en stellen ons internationale netwerk aan jou ter beschikking.

Onze missie is fysiotherapeuten en studenten een unieke ervaring bezorgen. Een ervaring waar zij de rest van hun leven nog wat aan hebben, en waardoor zij bij thuiskomst als een completere therapeut weer aan de slag gaan in het werkveld.

Als sociale onderneming zijn wij er verder op gericht om onze lokale projecten en de bevolking te ondersteunen op het gebied van fysiotherapie. Met als doel dat zij zelfstandig en laagdrempelig fysiotherapie aan kunnen bieden. Zij blijven dus niet afhankelijk van ons.

Misschien ben je nog volop aan het oriënteren wat je wilt doen. Het kan natuurlijk ook zijn dat jij precies weet wat je wilt en niet kan wachten om je vliegtickets te boeken. Het maakt niet uit in welke fase jij je bevindt.

Een goed begin is echter het halve werk. En dat begin zit natuurlijk in de voorbereiding. Dat is het moment dat je bij ons aanklopt. Dat kan dus al terwijl je nog volop aan het oriënteren bent. Wij helpen je vanaf het moment van aanmelding en nemen je persoonlijk mee in alle stappen van ons proces,

Zo weet je zeker dat jij volledig voorbereid en zonder zorgen aan het werk kan gaan op jouw fysiotherapie project in het buitenland.


Sfeer impressie