Wat regelen wij voor jou als fysiotherapeut?

Onze fysiotherapie projecten in het buitenland

Ben jij fysiotherapeut, of daarvoor in opleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons op verschillende manieren aan de slag in het buitenland. Wij bieden maatwerk voor elke fysiotherapeut.

Afrika vrijwilligerswerk of stage in het buitenland

We hebben:

Vrijwilligerswerk projecten

Studie: stages, minor in het buitenland, of een afstudeeronderzoek

Onze groepsreizen: de Therapy Travels

Weet je nog niet wat je wil en ben je je nog aan het oriënteren? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst. Deze organiseren wij meerdere keren per jaar en is volledig gratis! En nog een reden om je aan te melden: elke deelnemer aan de bijeenkomst krijgt een gratis intakegesprek van ons kado.

Een organisatie vóór en door fysiotherapeuten

Wij helpen alle fysiotherapeuten en studenten fysiotherapie hun grenzen te verleggen. De wijde wereld in te gaan.

Hands on fysiotherapie in het buitenland

Wij kennen het vak en stellen ons internationale netwerk aan jou ter beschikking. Onze missie is fysiotherapeuten en studenten een unieke ervaring bezorgen. Een ervaring waar jij de rest van je leven nog wat aan hebt en waardoor je bij thuiskomst als een completere therapeut weer aan de slag gaat in het werkveld.

Als sociale onderneming zijn wij er verder op gericht om onze lokale projecten en de bevolking te ondersteunen op het gebied van fysiotherapie. Met als doel dat zij zelfstandig en laagdrempelig fysiotherapie aan kunnen bieden. Zij blijven dus niet afhankelijk van ons.

Misschien ben je nog volop aan het oriënteren wat je wilt doen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jij precies weet wat je wilt en niet kan wachten om je vliegtickets te boeken. Het maakt niet uit in welke fase jij je bevindt. Een goed begin is het halve werk. En dat begin zit in de voorbereiding. Dat is het moment dat je bij ons aanklopt!

Dat kan dus al terwijl je nog volop aan het oriënteren bent. Wij helpen je vanaf het moment van aanmelding en nemen je persoonlijk mee in alle stappen van ons proces.

Zo weet je zeker dat jij volledig voorbereid en zonder zorgen aan het werk kan gaan op jouw fysiotherapie project in het buitenland.