12 februari 2019

Wat regelen wij voor jou?

Als fysiotherapeut (in opleiding) helpen in het buitenland

Misschien ben je nog volop aan het oriënteren wat je precies wilt doen. Het kan natuurlijk ook zijn dat jij al weet wat je wilt en niet kan wachten om je vliegtickets te boeken. Het maakt niet uit in welke fase jij je bevindt. Wij helpen alle fysiotherapeuten en studenten de wijde wereld in te gaan. Een goed begin is echter het halve werk.

En dat begin zit natuurlijk in de voorbereiding. Dat is het moment dat je bij ons aanklopt. Dat kan dus al als je je nog aan het oriënteren bent. Ben jij echter al zeker van je zaak, ook dan helpen wij je graag verder. Wij kennen het vak en stellen ons internationale netwerk aan jou ter beschikking.

Onze missie is erop gericht om lokale projecten en de bevolking te ondersteunen op het gebied van fysiotherapie. Maar die missie is niet eenzijdig, wij willen óók dat fysiotherapeuten en studenten een unieke ervaring mee naar huis nemen. Een ervaring waar zij de rest van hun leven nog wat aan hebben, en waardoor zij bij thuiskomst als een completere therapeut weer aan de slag gaan in het werkveld.

Wij zijn de fysiotherapie specialist op het gebied van vrijwilligerswerk, of studie in het buitenland. Wij helpen je vanaf je aanmelding op weg en nemen je persoonlijk mee in alle stappen van ons proces,

Zo weet je zeker dat jij volledig voorbereid en zonder zorgen aan het werk kan gaan op jouw fysiotherapie project in het buitenland.


Wat zijn jouw mogelijkheden?

Je kan bij ons op verschillende manieren helpen in het buitenland. Wij bieden maatwerk en hebben voor elke fysiotherapeut een manier bedacht waarop je kan bijdragen.


Kom in actie!
Maandelijkse nieuwsbrief
Neem contact met ons op
Gratis informatiebijeenkomst
Plan een intakegesprek