4 november 2018

Vrijwilligerswerk

Individuele projecten voor alle fysiotherapeuten

Wij hebben projecten op maat voor elke fysiotherapeut (in opleiding). Als jij in het bezit bent van een BIG nummer, of in België van een RIZIV nummer, dan kun je met ons mee. Is dit niet het geval, dan vragen wij jou een VOG verklaring aan te vragen.

Onze projecten zijn geselecteerd op basis van diverse eisen. Zo verwachten wij onder andere dat er een contactpersoon aanwezig is die Engels of Nederlands kan en natuurlijk dat het een veilige omgeving is voor onze deelnemers.

Duur en moment van vrijwilligerswerk

Je kan al weg met onze speciale groepsreizen vanaf 2 weken. Bij een individueel vrijwilligersproject zijn er opties vanaf 4 weken. Dit is het minimale aantal weken dat wij aanraden om een project te doen. Zo heb je voldoende tijd om te acclimatiseren en je project te leren kennen en ook écht wat bij te dragen.

De einddatum bepalen wij niet. Dat doe jij zelf. Er zijn zelfs opties waarin je meerdere jaren (let op: dit is natuurlijk wel afhankelijk van je visum) aan de slag kan op een project. Wanneer je gaat is ook geheel afhankelijk van jouw eigen schema. Op elk moment is het mogelijk om naar het buitenland te vertrekken en jouw werkzaamheden op een project te starten. Bedenk wel dat er ook op de projecten feestdagen en vakanties gevierd kunnen worden. In bepaalde periodes is het daarom verstandiger om je aankomstdatum hierop aan te passen.

Niet werkzaam als fysiotherapeut?

Ook dan hebben wij mogelijkheden voor jou. Afhankelijk van je huidige werkzaamheden of je ervaring kun je alsnog veel betekenen. Iedereen met een diploma in de fysiotherapie kan mee met onze Therapy Trek in Nepal of onze Therapy Trip in Cambodja, ongeacht of je actief werkzaam bent.

Voor individuele projecten bepalen wij tijdens een persoonlijk intakegesprek wat jouw opties zijn en maken we een programma voorstel op maat (Matching op Maat). Ook studenten die tijdens hun zomervakantie aan de slag willen op een project zijn van harte welkom.

Deze pagina wordt momenteel verder aangevuld…

Kom in actie!
Maandelijkse nieuwsbrief
Neem contact met ons op
Gratis informatiebijeenkomst
Plan een intakegesprek