Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk projecten voor fysiotherapeuten en studenten

fysiotherapie in costa rica

Wij hebben projecten op maat voor elke fysiotherapeut (in opleiding). Dus ook studenten, pensionado’s of niet-actief werkzame therapeuten zijn welkom om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen.

Onze projecten zijn geselecteerd op basis van strikte eisen. Zo is er onder andere 24/7 een contactpersoon aanwezig die Engels of Nederlands spreekt. En uiteraard zijn alle projecten gescreend of zij zich in een veilige omgeving bevinden voor onze deelnemers!

Verschil tussen individueel traject en groepsreis

Wachtende patiënten in de rij voor fysiotherapie

Je kan al op pad naar het buitenland met onze speciale groepsreizen vanaf 2 weken. Dit is een korte periode waarin je jouw vakantie combineert met het goede doel. Een intakegesprek is niet vereist. Je kan je hiervoor direct opgeven; alleen of samen met je collega’s!

Voor de individuele trajecten is een uitgebreid intakegesprek vereist, omdat we op basis van jouw wensen en achtergrondkennis een programma voorstel op maat voor je maken. Dit is persoonlijk maatwerk.

Duur en moment van vrijwilligerswerk

fysiotherapie in nepal

Bij onze individuele vrijwilligerswerk trajecten kan je aan de slag vanaf 4 weken. Zo heb je voldoende tijd om te acclimatiseren en je project te leren kennen. Een uitzondering hierop zijn onze groepsreizen.

De totale duur van jouw vrijwilligerswerk bepalen wij niet. Dat doe jij zelf. Er zijn zelfs opties waarin je een jaar (let op: dit is natuurlijk wel afhankelijk van je visum) aan de slag kan op een project.

Wanneer je vertrekt is geheel afhankelijk van jou en jouw agenda. Het is op elk moment mogelijk om naar het buitenland te gaan en jouw werkzaamheden op een project te starten. Bedenk wel dat er ook op de projecten feestdagen en vakanties gevierd worden. In bepaalde periodes is het daarom verstandiger om je aankomstdatum hierop aan te passen.