Afstuderen en minor in het buitenland

Onderzoeksvragen en afstudeermogelijkheden voor studenten van academie Gezondheidszorg

Naast stages in het buitenland bieden wij ook afstudeermogelijkheden aan. We hebben onderzoeksvragen voor alle studenten die iets willen doen op het gebied van fysiotherapie of gezondheidszorg in het buitenland. Er zijn mogelijkheden in Nederland, maar ook ter plaatse bij de lokale projecten.

Onze opties zijn dus niet alleen voor fysiotherapie studenten, maar ook voor studenten van andere opleidingen! Zo lang jij jouw leerdoelen maar kan behalen en onze partners (en wij) geholpen worden met onze onderzoeksvragen.

De aanmelding loopt net iets anders dan voor een individueel traject. Je hoeft voor een afstudeer- of onderzoeksopdracht géén intakegesprek met ons in te plannen. Je neemt direct contact op voor een afspraak.

Tijdens deze afspraak leggen wij uit wat de opdracht is en horen wij graag waarom jij ons wilt helpen. Is er van beide kanten een positief gevoel? Gefeliciteerd! Dan ben jij degene die onze opdracht gaat doen!

Een fysiotherapie minor of onderdeel van je opleiding in het buitenland

Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden om een gedeelte van je studie zelf in te vullen. Dit betekent dat de wereld letterlijk aan je voeten ligt!

Wij stellen ons platform en internationale netwerk graag ter beschikking aan iedereen die gave ideeën heeft. Wie weet heb jij een idee die onze duurzame bijdrage op de projecten helpt optimaliseren. Of doe je een interessante minor op het gebied van interculturele samenwerkingen en wil je ons graag helpen?

Wij werken graag samen met fysiotherapie studenten én met studenten van andere opleidingen. Iedereen die een gaaf idee heeft om een steentje bij te dragen aan onze missie is van harte welkom!

De huidige onderzoeksvragen voor studenten

Afstudeeronderzoek Floor
Onderzoeksopdracht(en) in Nederland

In hoeverre vindt er competentieontwikkeling plaats bij vrijwilligerswerk in het buitenland?
- PTA: uitgevoerd door Floor Venhuis: lees meer over dit onderzoek.

Combinatie onderzoeksopdracht(en) in binnen- en het buitenland

De onderzoeksvragen waar vanuit Nederland (of België) en het buitenland gewerkt wordt:
- Momenteel zijn er geen onderzoeksvragen.

Onderzoeksopdracht(en) in het buitenland

Splints bij kinderen. Hoe te gebruiken en duurzaam in te zetten in de praktijk?
- Onze partner in Nepal: neem contact op voor meer informatie.