Afstuderen

Onderzoeksvragen en afstudeermogelijkheden

Naast stages in het buitenland bieden wij ook afstudeermogelijkheden aan. We hebben onderzoeksvragen voor alle studenten die iets willen doen op het gebied van fysiotherapie en gezondheidszorg in het buitenland.

De opties zijn dus ook niet alleen voor fysiotherapie studenten, maar ook voor studenten van andere opleidingen. Zo lang jij jouw leerdoelen kan behalen en onze partners (en wij) geholpen worden bij onze onderzoeksvragen. Er zijn dan ook afstudeermogelijkheden in Nederland, maar ook op de projecten in het buitenland. Of kijk eens naar een combinatie!

De aanmelding loopt net iets anders dan voor een individueel traject. Je hoeft voor een afstudeer- of onderzoeksopdracht géén intakegesprek met ons in te plannen. Je neemt direct contact op voor een afspraak. Tijdens deze afspraak leggen wij uit wat de opdracht is en horen wij graag waarom jij ons wilt helpen. Is er van beide kanten een positief gevoel? Gefeliciteerd! Dan ben jij degene die onze opdracht gaat doen!

Wil je meer weten? Kijk in onderstaand overzicht voor de huidige opdrachten. Of geef je op voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws. Zo ben jij de eerste die het weet als er weer een interessant onderzoek voorbij komt.


Een fysiotherapie minor of onderdeel van je opleiding in het buitenland

Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden om een gedeelte van je studie zelf in te vullen. Dit betekent dat de wereld letterlijk aan je voeten ligt!

Wij stellen ons platform en internationale netwerk graag ter beschikking aan iedereen die gave ideeën heeft. Wie weet heb jij een idee die onze duurzame bijdrage op de projecten helpt optimaliseren. Of doe je een interessante minor op het gebied van interculturele samenwerkingen en wil je ons graag helpen?

Wij werken graag samen met fysiotherapie studenten én met studenten van andere opleidingen. Iedereen die een gaaf idee heeft om een steentje bij te dragen aan onze missie is van harte welkom!


De huidige onderzoeksvragen

1. Onderzoeksvragen in Nederland

De onderzoeksvragen vanuit organisaties in Nederland (of België):

In hoeverre vindt er competentieontwikkeling plaats bij vrijwilligerswerk in het buitenland?
– PTA: in uitvoering door Floor Venhuis: lees meer over dit onderzoek.


2. Onderzoeksvragen combinatie binnen en buitenland

De onderzoeksvragen waar vanuit Nederland( of België) en het buitenland gewerkt wordt:

Momenteel zijn er geen onderzoeksvragen.


3. Onderzoeksvragen vanuit het buitenland

De onderzoeksvragen die er vanuit de partnerorganisaties zijn voor onze vrijwilligers of studenten:

Splints bij kinderen. Hoe te gebruiken en duurzaam in te zetten in de praktijk?
– Onze partner in Nepal: neem contact op voor meer informatie.