Meteen naar de inhoud

Afstuderen en minor in het buitenland

Onderzoeksvragen, minor en afstudeermogelijkheden voor studenten met een opleiding in de zorg

Naast stages in het buitenland bieden wij ook minor en afstudeermogelijkheden aan. We hebben onderzoeksvragen voor alle studenten die iets willen doen op het gebied van fysiotherapie of gezondheidszorg in het buitenland. Er zijn mogelijkheden in Nederland, maar ook ter plaatse bij de lokale projecten.

Onze opties zijn dus niet alleen voor fysiotherapie studenten, maar ook voor studenten van andere opleidingen! Zo lang jij jouw leerdoelen kan behalen en onze partners (en wij) geholpen worden met onze onderzoeksvragen.

De aanmelding loopt net iets anders dan voor een individueel traject. Je hoeft voor een afstudeer- of onderzoeksopdracht géén intakeformulier in te vullen. Je neemt direct contact op voor een afspraak en een kennismakingsgesprek.

Tijdens deze afspraak leggen wij uit welke opdrachten er zijn en horen wij graag waarom jij ons wilt helpen. Is er van beide kanten een positief gevoel? Gefeliciteerd! Dan ben jij degene die onze opdracht gaat doen!

Zelf jouw eigen fysiotherapie minor of opdracht in het buitenland vormgeven?

Tegenwoordig zijn er allerlei mogelijkheden om een gedeelte van je studie zelf in te vullen, bij sommige opleidingen is dit in de vorm van een minor, een afstudeeropdracht of letterlijk als “een vrij in te vullen periode”.

Dit betekent dat de wereld met behulp van Physical Therapy Abroad letterlijk aan je voeten ligt!

Wij stellen ons platform en internationale netwerk graag ter beschikking aan iedereen die gave ideeën heeft.

Wie weet heb jij zelf een idee die onze duurzame bijdrage op de projecten helpt optimaliseren. Of doe je een interessante minor op het gebied van interculturele samenwerkingen en wil je ons graag helpen?

Wij werken graag samen met fysiotherapie studenten én studenten van andere zorg-opleidingen. Iedereen die een gaaf idee heeft om een steentje bij te dragen aan onze missie is van harte welkom!

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!