4 november 2018

Projecten & Stages

Elke fysiotherapeut is geschikt voor onze projecten

Physical Therapy Abroad is speciaal opgezet voor en door fysiotherapeuten. Voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk, stageeen minor of afstudeerproject op het gebied van fysiotherapie in het buitenland. Het grote verschil met andere organisaties is dat wij ons hebben gespecialiseerd op de bemiddeling en het voorbereiden van fysiotherapeuten voordat zij naar het buitenland gaan. Wij zorgen door een persoonlijk intake gesprek en ons Matching op Maat proces dat er voor iedereen een geschikt project is.

Dit betekent dat zowel studenten fysiotherapie, als pas afgestudeerde en ervaren therapeuten op pad kunnen met ons. Ook wanneer je niet langer actief werkzaam bent in de fysiotherapie, vanwege pensioen of andere redenen ben je van harte welkom.

Zolang je ingeschreven staat in het BIG register of een VOG-verklaring kan afgeven, dan ben jij geschikt om fysiotherapie in het buitenland te doen! Wil je meer informatie kom dan eens naar onze gratis bijeenkomsten op donderdagavond of zaterdagochtend.


Welke eigenschappen heb je nodig in het buitenland:

  • Je bent avontuurlijk
  • Je staat open voor een andere cultuur
  • Je bent nieuwsgierig wat fysiotherapie inhoudt in een ander land
  • Je draagt graag je steentje bij in de wereld
  • Je bent bereid 2 weken of langer vrij te nemen

Kan jij alles afvinken? Check dan eens deze negen redenen waarom dit echt wat voor jou is en neem dan snel contact met ons op!

Mirthe in Costa Rica

Kom in actie!
Neem contact met ons op
Gratis informatiebijeenkomst
Plan een intakegesprek