Meteen naar de inhoud

Physical Therapy Abroad rust uit in de zomer

  • 1 min read

Het team van PTA houdt de komende maanden even een pauze. Voorlopig dus even radiostilte van ons op de social media kanalen, website en de nieuwsbrief.

Naast het fulltime werk van Mirthe voor PTA helpen Dagmar, Thom, Erik en Michiel vrijwillig mee. De komende periode zijn de meeste studenten aan het genieten van hun vrije tijd, pas afgestudeerde fysio’s druk met zomerwaarnemingen en zijn de ervaren therapeuten op vakantie. Oftewel voor ons een mooi moment om ook even met de beentjes omhoog te zitten en bij te komen.

See you na de zomervakantie!

–Team PTA

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!