Meteen naar de inhoud

Physical Therapy Abroad rust uit in de zomer

  • 1 min read

Het team van PTA houdt de komende maanden even een pauze. Voorlopig dus even radiostilte van ons op de social media kanalen, website en de nieuwsbrief.

Naast het fulltime werk van Mirthe voor PTA helpen Dagmar, Thom, Erik en Michiel vrijwillig mee. De komende periode zijn de meeste studenten aan het genieten van hun vrije tijd, pas afgestudeerde fysio’s druk met zomerwaarnemingen en zijn de ervaren therapeuten op vakantie. Oftewel voor ons een mooi moment om ook even met de beentjes omhoog te zitten en bij te komen.

See you na de zomervakantie!

–Team PTA

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!