5 oktober 2017

Onze pakketten

Elke fysiotherapeut kan met ons naar het buitenland

De bemiddeling van Physical Therapy Abroad is écht maatwerk. Je krijgt namelijk een Matching op Maat voorstel aangepast op jouw wensen als persoon en jouw onderscheidende kwaliteiten als professional.

Het basispakket

Alles wat je als therapeut nodig hebt om aan de slag te kunnen in het buitenland is hier in opgenomen. Het Basispakket is samengesteld vóór en door fysiotherapeuten en wordt constant verbeterd aan de hand van feedback van huidige en oud-vrijwilligers.


Het Professional en Professional Plus pakket

Aanvullend is er de mogelijkheid om uit te breiden met de Professional en Professional Plus pakketten. Als je meer gemak en begeleiding wilt hebben kun je bijvoorbeeld hulp krijgen bij het opzetten van een crowdfundingsactie. Ook kijken we samen naar jouw fysiotherapeutische POP.

Tevens zijn er mogelijkheden om accreditatie aan te vragen en wij regelen onbetaald verlof bij je werkgever. Beiden op “no cure no pay” basis.


Studentenpakket

Voor studenten die iets meer begeleiding willen geven wij korting op het basispakket. Kies je hiervoor dan krijg je voor €95,- een wekelijkse online begeleidingssessie. Alle vragen over jouw project en de moeilijke casussen die je tegenkomt worden besproken. Daarnaast zit er in dit pakket hulp voor vertrek bij het opstellen van je POP.


Wat raden wij aan voor jou?

Op basis van ons Matching op Maat proces vinden we altijd een project die geschikt is voor jou. Het basispakket is onze standaard dienstverlening voor iedereen. Afhankelijk van jouw situatie kan het zijn dat onze additionele pakketten nog beter aansluiten op jouw wensen. In dit overzicht wat wij aanraden:

– Student: Studentenpakket
– Pas afgestudeerd: Basis + Professional (Plus)
– Ervaren fysiotherapeut: Basis + optioneel Professional Plus
– Gepensioneerd: Basis + optioneel Professional

Wil je meer weten over de eigenschappen die je nodig hebt om naar het buitenland te gaan? Lees dan verder op onze pagina voor fysiotherapeuten.

LET OP: Indien je (nog) niet in het BIG-register staat, is een VOG-verklaring vereist.

Kom in actie!
Neem contact met ons op
Gratis informatiebijeenkomst
Plan een intakegesprek