Meteen naar de inhoud

Tips voor fysiotherapeuten op reis

Gratis e-book van onze Therapy Travel Tips ontvangen

Sinds de oprichting van Physical Therapy Abroad hebben we alle adviezen van onze partners, vrijwilligers en stagiaires bijgehouden. Sommige zijn zo goed, dat we hier iets mee wilden doen. Zo zijn we gekomen tot een uniek concept: de Therapy Travel Tips. Handige tips, speciaal voor fysiotherapeuten en studenten die vrijwilligerswerk, een stage of studie in het buitenland gaan doen.

Wij hebben nu een leuk kado voor jou! De beste tips hebben we namelijk gebundeld in een e-book. Klik op onderstaande button en wij sturen je zo snel mogelijk, geheel vrijblijvend en GRATIS, het e-book toe.

Maandelijkse fysiotherapie reistips in je inbox ontvangen?

Elke maand delen wij een nieuwe Therapy Travel Tip exclusief in onze nieuwsbrief.

Dus ga jij vrijwilligerswerk doen in Costa Rica? Stage lopen in Cambodja of mee op een van onze groepsreizen? Schrijf je dan nu direct in voor onze nieuwsbrief. Naast onze exclusieve tips krijg je ook elke maand de laatste nieuwsberichten en blogs direct in je inbox.

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!