Tips voor fysiotherapeuten op reis

Gratis e-book van onze Therapy Travel Tips ontvangen

In 2019 zijn we gestart met wat nieuws: de Therapy Travel Tips. Onze beste tips, speciaal gericht op fysiotherapeuten en studenten die naar het buitenland gaan voor vrijwilligerswerk, een stage of studie in het buitenland.

Wij hebben nu een leuk kado! De belangrijkste tips hebben we namelijk gebundeld in een e-book. Deze geven wij weg: alleen aan jou! Klik op onderstaande button en wij sturen je zo snel mogelijk, geheel vrijblijvend en GRATIS, het e-book toe.Maandelijkse reistips in je inbox ontvangen?

Elke maand delen wij een Therapy Travel Tip exclusief in onze nieuwsbrief. Soms zijn dit tips die ook in de bundel staan, maar vaak delen wij ook nieuwe tips. Onze Therapy Travel Tips worden namelijk regelmatig aangevuld door onze huidige deelnemers, door eigen ervaringen en vanuit onze lokale partners in het buitenland.

Dus ga jij vrijwilligerswerk doen in Costa Rica? Stage lopen in Cambodja of mee op een van onze groepsreizen? Schrijf je dan nu direct in. Naast elke maand een exclusieve tip krijg je ook nog eens onze laatste nieuwsberichten en blogs direct in je inbox.