Meteen naar de inhoud

Contact

Kom in contact voor meer info over fysiotherapie in het buitenland

Physical Therapy Abroad is een organisatie voor en door fysiotherapeuten. We spreken jou het liefst persoonlijk! Naast het beantwoorden van al je vragen en of opmerkingen:

Help jij mee met vrijwilligerswerk of stage?

Staan wij open voor alle vormen van samenwerking.
Waarderen wij feedback.
Verzorgen wij ook gastlessen en workshops.
Helpen wij ook graag andere (para)medische beroepen op weg.

E-mail
info@physicaltherapyabroad.com

Bezoekadres
De Fabriek
Sijzenbaanplein 14
7411HL Deventer
Let op: Alleen op afspraak!

Volg jij ons al op social media? #therapymovespeople

Natuurlijk kun je ons bereiken via de mail, maar wij zijn ook te vinden op social media: FacebookInstagram, YouTube & LinkedIn.

Volg ons, like ons en check onze eigen unieke #therapymovespeople of @physicaltherapyabroad!

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!