21 maart 2017

Over ons

De specialist voor fysiotherapie in het buitenland

Als het gaat om stages, studie of vrijwilligerswerk op het gebied van fysiotherapie ben je bij ons aan het juiste adres. Door ons Matching op Maat proces zorgen wij altijd voor een locatie waar jouw kennis en kunde het beste tot uiting komt. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Maatwerk

Maatwerk voor fysio

De pure vorm van fysiotherapie staat centraal. Je bent fysiotherapeut geworden om mensen te kunnen helpen en dat is dan ook precies wat je gaat doen in het buitenland. Onze locaties zijn kleinschalige projecten in allerlei landen over de wereld. Soms is dit met begeleiding, soms helemaal zonder; waar jij je het prettigst bij voelt.

Er zijn projecten gericht op kinderen, specialistische neurorevalidatieklinieken, ouderendagbehandeling, medewerkers van een koffieplantage, etc. Zo is er voor elke fysiotherapeut wel een optie waar jij je het beste in thuis voelt. Of pak de kans om eens in een totaal andere setting aan het werk te gaan en je skills op dit gebied te verbeteren.

Het gaat erom dat jij jouw bijdrage kan leveren op jouw manier. Wij geloven dat je op die manier altijd de meeste impact maakt. Door een persoonlijk intake gesprek leren wij jou kennen en werken we samen aan een programma op maat.

Voor en door fysiotherapeuten

Physical Therapy Abroad is opgericht vóór en door fysiotherapeuten. Het is een sociale onderneming met als missie om fysiotherapie wereldwijd toegankelijk te maken voor iedereen. Zo kan je lokaal wat voor een ander betekenen, maar van die ander kun je ook veel leren. Wij verbinden culturen.

Ooit stonden wij in jouw schoenen. We kennen het vak en hebben zelf de hele wereld over gereisd (als fysiotherapeut). Erg handig, want zo weten wij precies waar jij naar op zoek bent en waar je tegen aan zult lopen tijdens jouw periode in het buitenland.

Vrijwilligerswerk in bejaardentehuis Costa RicaSpeltherapie in Afrika

Kom in actie!
Neem contact met ons op
Gratis informatiebijeenkomst
Plan een intakegesprek