Meteen naar de inhoud

Zomerdeals: last minute reizen voor fysiotherapeuten

  • 3 min read

Speciaal voor alle avontuurlijke fysiotherapeuten én studenten hebben we niet 1, maar 3 zomerdeals! Wat? 3 zomerdeals? Ja, dus lees snel verder of meld je gelijk aan voor een intakegesprek!

Heb jij nog geen plannen? Maar wil je wel graag weg? Ben jij avontuurlijk, ondernemend en een persoon die graag zijn steentje bijdraagt in de wereld?Twijfel dan niet langer en ga voor één van onderstaande reizen met de speciale zomerdeals.


De Therapy Trek tot €150,- korting

De komende 3 weken krijg je standaard €50,- korting op onze Therapy Trek.

Dit betekent dat je al voor €1490,- mee kan met onze gave trekking door Nepal. Opgeven voor deze speciale zomerdeal kan tot 15 juli 2019.

Maar daar houdt het niet bij op…

Ken jij iemand die graag mee wil? En besluit deze persoon ook officieel te boeken? Dan krijg jij daar nog eens €100,- korting bovenop. Deze korting mag je natuurlijk ook samen 50/50 verdelen. Dit betekent dat je dit najaar al mee kan naar Nepal voor slechts €1390,-

Geef je hier op voor deze gave trekking!


De Therapy Trip €100,- korting

De rondreis door Cambodja is onze eerste editie. We sluiten aan bij een groep internationale therapeuten uit Australië en Cambodja. Onze lokale contactpersoon heeft deze reis al meerdere keren georganiseerd en nodigt deze zomer ook Nederlandse/Belgische fysio’s & studenten uit!

Omdat wij graag feedback willen ontvangen over deze reis, krijg jij bij deze zomerdeal €100,- korting als je je opgeeft voor de Therapy Trip. In ruil voor jouw eerlijke mening over deze reis kun je dan dus voor slechts €1290,- op pad.

Dat is snel verdiend he? Geef je hier op voor deze gave rondreis!


De Galapagos Eilanden, nu tijdelijk géén bemiddelingskosten

Wij zijn erg enthousiast over dit pareltje. Middenin de Stille Oceaan liggen de Galapagos Eilanden, onderdeel van Ecuador. Een bijzondere groep eilanden, met een unieke zeldzame natuur die je nergens anders zult vinden. Niet voor niets kwam Darwin hier op de evolutietheorie.

Zeehonden zijn je beste vriend op de Galapagos

En evolueren dat willen wij ook. Ons project op de Galapagos Eilanden zou in augustus bezocht worden door twee avontuurlijke fysiotherapeuten die ons zouden voorzien van vele tips en informatie hoe we hier een duurzame bijdrage kunnen doen. Helaas door omstandigheden hebben deze fysiotherapeuten moeten afzeggen.

Oftewel er is een plekje vrij voor een zeer avontuurlijke en zelfstandige fysiotherapeut(en)! Wij rekenen géén bemiddelingskosten, je betaalt alleen vervoer en verblijf. Dit kan natuurlijk tegen gereduceerd tarief, omdat onze partner ter plaatse erg blij is met elke hulp die wij sturen.

Dus ben jij een therapeut die stevig in zijn schoenen staat en niet bang is om in het diepe te springen?

Geef je dan vooral op (voor een periode van min. 4 weken) voor een unieke ervaring op de Galapagos Eilanden.


Ga jij met ons mee op reis? Meld je dan voor 15 juli aan om geen van deze zomerdeals mis te lopen.

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!