Meteen naar de inhoud

Fysiotherapie in Nepal

Vrijwilligerswerk en stages in en rondom Kathmandu en Pokhara

Ouderenopvang in Pokhara

In Nepal hebben wij diverse fysiotherapie mogelijkheden, zowel voor studenten als afgestudeerde therapeuten.Onze partnerorganisatie ondersteunt verschillende projecten: van gehandicaptencentra tot lokaal ziekenhuis, van ouderenopvang tot school voor gehandicapte kinderen.

Als fysiotherapeut heb je de optie om mee te lopen met de Nepalese professionals of zelf de handen uit de mouwen te steken op projecten waar nog weinig fysiotherapeutische hulp is.

Nepal is een ontzettend mooi land, hoewel het wel even wennen zal zijn. Bij aankomst wordt je door onze contactpersoon verwelkomd op het vliegveld en ga je direct de chaos van de grote stad Kathmandu in. Bam! Cultuurshock! Overal word je omringd door verkeer, mensen en komende de meest bijzondere geuren en kleuren je tegemoet.

Gelukkig krijg je de eerste dagen een oriëntatieperiode. Die bestaat uit uitgebreide Nepalese taallessen, een bezoek aan de indrukwekkende bezienswaardigheden van Kathmandu en leer je ondertussen de culturele gebruiken kennen.

Dan start je periode van vrijwilligerswerk of studie in het buitenland. Het mooie aan de projecten in Nepal is dat je op meerdere plekken aan de slag kan gaan. Dit betekent dat je ook een combinatie van projecten kan doen, wanneer je langere tijd naar het buitenland gaat!

De Therapy Trek in Nepal – unieke fysiotherapie groepsreis in de bergen

Ben jij op zoek naar een unieke ervaring in dit mooie land, maar heb je slechts kort de tijd? Wil jij het liefst jouw vakantie combineren met vrijwilligerswerk? Ga dan mee met onze Therapy Trek in Nepal. Check onderstaand filmpje en geef je snel op!

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!