Meteen naar de inhoud

Fysiotherapie op Bonaire, de Nederlandse Antillen

Vrijwilligerswerk of studie op tropisch eiland in de Cariben

Wil jij begeleid worden door een ervaren fysiotherapeute, in combinatie met fanatieke personal trainers? Dan zit je op dit adres goed. Jouw vrijwilligerswerk of onderdeel van je studie op Bonaire staat geheel in het teken van sport, fitness en preventie.

In Nederland is er de laatste jaren veel meer aandacht voor leefstijl en preventie. Ook op Bonaire is positieve gezondheid en gezonde leefstijl een belangrijke ontwikkeling. In samenwerking met Rianne, onze Nederlandse contactpersoon, hebben wij er in 2021 een mooie locatie voor Physical Therapy Abroad bij gekregen.

Het eiland is een bijzondere gemeente van Nederland en een groot gedeelte van de bevolking spreekt dan ook Nederlands. Mocht je dus graag naar het buitenland willen om een fysiotherapie ervaring op te doen, maar geen talenknobbel hebben, dan ben je hier zeker op de juiste plek.

Naast Nederlands wordt er ook Engels, Spaans en Papiaments gesproken. Niet alleen de talen zijn divers, ook qua culturen is er op Bonaire een heuse Caribische mix te vinden – met inwoners van het eiland zelf – maar ook afkomstig van Aruba, Curaçao, Nederland, de Dominicaanse Republiek en Venezuela. Een gave kans dus om eens te ervaren hoe fysiotherapie er op dit relaxte, tropische eiland aan toe gaat.

Waar wacht je nog op?

BON BINI BONAIRE!

Leer duiken, kite-surfen of ontdek de natuur op het eiland

Naast het werk op Bonaire is er ook in je vrije tijd genoeg te beleven. De natuur is ontzettend mooi en ook qua avontuurlijke sporten is er veel om te ondernemen. Je hoeft je nooit te vervelen!

Zo vindt je over het hele eiland snorkelspots. Plekken waar je direct het water in loopt en de meest kleurige vissen tegenkomt. Wil je nog meer van de onderwaterwereld ontdekken? Haal dan je duikbrevet, een echte aanrader! Wij geven je tijdens je voorbereiding niet alleen tips over fysiotherapie, maar helpen je ook graag bij het uitzoeken van bijv. een duikschool.

Naast activiteiten op zee, zoals kite-surfen of kayakken, is het ook zeer de moeite waard om een rondtocht over het eiland te maken. Wilde ezels, schildpadden, leguanen, honderden flamingo’s – je vindt ze allemaal op dit mooie eiland in de Cariben!

Ben jij ook benieuwd naar alle opties? Kom dan eens naar een informatiebijeenkomst of plan direct een intakegesprek met ons in.

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!