4 juli 2018

Landen

Physical Therapy Abroad is opgezet vóór en door fysiotherapeuten. Wij zijn een specialistische vrijwilligersorganisatie.

Door onze persoonlijke ervaringen weten we hoe moeilijk het is om het juiste project en de plek in het buitenland te vinden waar jij fysiotherapie kan doen. Wij hebben zelf op diverse plekken in het buitenland stage gelopen, vrijwilligerswerk gedaan of zelfs betaald werk gezocht. Hierdoor weten wij dat iedereen anders is en jij op zoek bent naar de plek die voldoet aan al jouw eisen. Een plek die het beste bij jou als fysiotherapeut (in opleiding) past.

Onze partners en de fysiotherapieprojecten

Voor het organiseren van jouw programma werken wij samen met partnerorganisaties. Deze locaties en samenwerkingspartners zijn zorgvuldig geselecteerd. Dit is waarop zij zijn geselecteerd:

Veiligheid: jarenlang komen toeristen en vrijwilligers in dezelfde omgeving.

Zekerheid: er is een Nederlands- of Engelstalig contactpersoon ter plaatse die je altijd kan aanspreken.

Toegevoegde waarde: elke plek heeft een hulpvraag, zo plaatsen wij jou waar jij het beste past.

Continuïteit: langdurig samenwerken aan initiatieven voor laagdrempelige toegang tot fysiotherapie.

Avontuurlijk: de omgeving is rijk aan avontuurlijke uitstapjes in je vrije tijd.


Locaties van onze projecten

Onze locaties zijn verdeeld over drie continenten:

Locaties projecten van Physical Therapy Abroad

 

 

 

 

 

 

 

De landen waar onze projecten zich bevinden zijn:

Naast de projecten in deze landen hebben we een groot internationaal fysiotherapie netwerk. Mocht je vragen hebben over mogelijkheden in landen die hier niet benoemd zijn, stel ze dan gerust. Wie weet wat we voor jou kunnen betekenen.


Therapy Trek

Naast onze projecten op het gebied van vrijwilligerswerk, stages, afstudeeropdrachten of een minor in het buitenland hebben we samen met een Nepalese partner een twee-weekse Trekking opgezet, genaamd de Therapy Trek.

Je leert Nepal beter kennen, terwijl je ondertussen de mogelijkheid hebt om wat terug te doen voor de lokale bevolking. We gaan hiken in het laaggebergte in de omgeving van Kathmandu. Bij de bergdorpjes die we tegenkomen screenen we de mensen en voorzien hen van adviezen en oefeningen. De eerste paar dagen bestaat uit een korte oriëntatieperiode in Kathmandu om te bekomen van de cultuurshock, waarin je alvast de prachtige chaos van deze bruisende stad leert kennen. Dan is het tijd om de bergen in te gaan…

Apen Kathmandu - Therapy TrekRitueel Kathmandu - Therapy Trek Kathmandu - Therapy Trek

Kom in actie!
Neem contact met ons op
Gratis informatiebijeenkomst
Plan een intakegesprek