Meteen naar de inhoud

Klein maar fijn! Wanneer ben jij erbij?

  • 1 min read

Informatiebijeenkomst donderdag 3 mei

Ook gisteren hebben we weer een leuke informatiebijeenkomst gehad. Normaal wordt er in de grote ruimte gepresenteerd, maar door een aantal afmeldingen werd er bewust gekozen voor een iets kleinere setting. Dit zorgde voor een persoonlijke sfeer, waarin er ook meer ruimte was om uit te wijden over eigen ervaringen.  Niet alleen van ons, maar ook van de deelnemers.

Persoonlijke informatiebijeenkomst van PTA – wanneer ben jij erbij?

Wil jij ook een keer de gratis informatiebijeenkomst bezoeken?
De bijeenkomsten zijn op donderdagavond of zaterdag. Check jouw gewenste datum en geef je op. Wie weet zien we je binnenkort in Deventer! Tot dan.

Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!