Meteen naar de inhoud

Klein maar fijn! Wanneer ben jij erbij?

  • 1 min read

Informatiebijeenkomst donderdag 3 mei

Ook gisteren hebben we weer een leuke informatiebijeenkomst gehad. Normaal wordt er in de grote ruimte gepresenteerd, maar door een aantal afmeldingen werd er bewust gekozen voor een iets kleinere setting. Dit zorgde voor een persoonlijke sfeer, waarin er ook meer ruimte was om uit te wijden over eigen ervaringen.  Niet alleen van ons, maar ook van de deelnemers.

Persoonlijke informatiebijeenkomst van PTA – wanneer ben jij erbij?

Wil jij ook een keer de gratis informatiebijeenkomst bezoeken?
De bijeenkomsten zijn op donderdagavond of zaterdag. Check jouw gewenste datum en geef je op. Wie weet zien we je binnenkort in Deventer! Tot dan.

Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!