Meteen naar de inhoud

Interview Physical Therapy Abroad met Indebuurt Deventer

  • 1 min read

“Stel, als fysiotherapeut met grote interesse voor het buitenland heb je een droombaan voor ogen. Er is alleen één detail, die droombaan bestaat niet. Dan creëer je die gewoon zelf, dacht Mirthe Timmerman (32). Ze studeerde af als fysiotherapeut en werkte acht jaar in een Nederlandse praktijk. Toch was dit niet hoe Mirthe de rest van haar carrière in de zorg voor zich zag. Door het organiseren van vrijwilligerswerk, studie- én groepsreizen voor fysiotherapeuten zoekt ze sinds drie jaar de verbinding met fysiotherapeuten buiten Deventer. En trouwens ook buiten Nederland. Én buiten Europa.”

Indebuurt Deventer

Oprichtster Mirthe met één van de buitenlandse partners tijdens een reis voor Physical Therapy Abroad. Lees meer over de oprichting van Physical Therapy Abroad in het artikel van Indebuurt Deventer!

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!