Meteen naar de inhoud

Interview Physical Therapy Abroad met Indebuurt Deventer

  • 1 min read

“Stel, als fysiotherapeut met grote interesse voor het buitenland heb je een droombaan voor ogen. Er is alleen één detail, die droombaan bestaat niet. Dan creëer je die gewoon zelf, dacht Mirthe Timmerman (32). Ze studeerde af als fysiotherapeut en werkte acht jaar in een Nederlandse praktijk. Toch was dit niet hoe Mirthe de rest van haar carrière in de zorg voor zich zag. Door het organiseren van vrijwilligerswerk, studie- én groepsreizen voor fysiotherapeuten zoekt ze sinds drie jaar de verbinding met fysiotherapeuten buiten Deventer. En trouwens ook buiten Nederland. Én buiten Europa.”

Indebuurt Deventer

Oprichtster Mirthe met één van de buitenlandse partners tijdens een reis voor Physical Therapy Abroad. Lees meer over de oprichting van Physical Therapy Abroad in het artikel van Indebuurt Deventer!

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!