Het informatiepakket

Nadat jij akkoord gaat met het ‘Matching op Maat programmavoorstel’ of je hebt aangemeld voor een groepsreis gaan wij hard aan de slag.

Er volgt een bevestiging via de mail met de factuur en een link naar onze deelnemersovereenkomst met het verzoek om extra bestanden op te sturen:

Soms hebben we extra gegevens van je nodig

CV in het Engels
Onze partnerorganisatie vraagt om jouw CV in het Engels en een pasfoto. Met onze standaard CV-format vul je gemakkelijk en snel je gegevens in. Heb je een eigen versie die je wil vertalen, dan is dit ook prima. Maak het jezelf in ieder geval niet te moeilijk.

Kopie paspoort
Het hangt helemaal af van onze partnerorganisatie en het project of zij een kopie van jouw paspoort vereisen. Dit kan je “anoniem” versturen met de Kopie-ID app.

Bewijs van goed gedrag
Mocht je niet BIG (NL) of Kwaliteitsregister (BE) geregistreerd zijn, dan vragen wij tevens een VOG verklaring of uittreksel uit het Strafsregister. Wij sturen jouw aanvullende gegevens door naar onze partnerorganisatie.

Zodra je de factuur betaald hebt, ontvang je onze aanvullende informatie:


Informatiepakket

Het informatiepakket (digitaal) bestaat voornamelijk uit handige informatie over het desbetreffende land: over het klimaat, de veiligheid, een inpaklijst en andere tips. Plus alle contactgegevens van onze partnerorganisatie en lokale contactpersoon zijn in dit pakket terug te vinden.

Vlak voor vertrek kijken wij als extra service jouw reisverzekering na (niet verplicht). Zo checken we of alles goed geregeld is en je zonder zorgen aan de slag kan gaan op jouw project.

In sommige gevallen krijg je bij deze e-mail ook informatie over je oriëntatieperiode, de taallessen of andere bijgeboekte opties.


De checklist voor fysiotherapeuten

In het vliegtuig op weg naar jouw avontuur!

Een checklist speciaal gemaakt voor fysiotherapeuten (in opleiding) uit Nederland en België die naar het buitenland gaan voor stage of vrijwilligerswerk.

Met behulp van deze afvinklijst ga je volledig voorbereid op pad. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets vergeet, want wij hebben aan alles gedacht.

Onder andere wat je moet regelen op het gebied van verzekeringen, vaccinaties en je visum. Ook staat er meer informatie in wat je kan doen als je ontslag neemt of waar je als student op moet letten als je naar het buitenland gaat.

Dan rest jou straks niks anders dan het vliegtuig te pakken en op pad te gaan! Goede reis 🙂