Meteen naar de inhoud

Informatiebijeenkomst fysiotherapie in het buitenland

  • 2 min read

Eerste twee bijeenkomsten een groot succes!

Op 14 december van vorig jaar en 1 februari van het nieuwe jaar vonden de eerste twee bijeenkomsten plaats.  Onder het genot van koffie, thee en echte Deventer Koek kwamen meerdere fysiotherapeuten, studenten, ouders en andere belangstellenden op de avond af.

Voor ons natuurlijk best spannend, want hoe zouden jullie reageren? Door de leuke vragen, enthousiaste interactie en de ingeplande intakegesprekken kunnen wij met zekerheid zeggen dat de informatiebijeenkomsten voor ons een succes zijn.

Voor iedereen die graag meer wil weten, maar de stap naar het intakegesprek nog iets te groot vindt houden wij meerdere keren per jaar een informatiebijeenkomst. Het is een handige manier om je verder te oriënteren of om gewoonweg een persoonlijke indruk te krijgen van onze organisatie. Meld je bij deze aan voor de GRATIS informatiebijeenkomst

Hopelijk ben jij er de volgende keer bij, tot snel!!!

— Team Physical Therapy Abroad

    

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!