Meteen naar de inhoud

Home

Heb jij altijd al eens ontwikkelingswerk willen doen?

Ervaren hoe het is om je puur en alleen op je vak te kunnen richten zonder administratie? Bedacht dat je best wel eens een vakantie zou willen combineren met het goede doel? Jouw steentje willen bijdragen aan een betere wereld buiten Nederland?

Hiervoor ben je bij Physical Therapy Abroad op de juiste plek. Wij regelen het vrijwilligerswerk in het buitenland voor jou, het enige wat jij hoeft te doen is je vak uitoefenen voor hen die het zo hard nodig hebben. Samen met de lokale bevolking maak je jouw ervaring onvergetelijk. Geef je nu op!

Ben je geen therapeut? Ook dan kun je ons helpen! Kijk hier hoe je onze stichting kunt helpen door te doneren.

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!