Meteen naar de inhoud

Home

Heb jij altijd al eens ontwikkelingswerk willen doen?

Ervaren hoe het is om je puur en alleen op je vak te kunnen richten zonder administratie? Bedacht dat je best wel eens een vakantie zou willen combineren met het goede doel? Jouw steentje willen bijdragen aan een betere wereld buiten Nederland?

Hiervoor ben je bij Physical Therapy Abroad op de juiste plek. Wij regelen het vrijwilligerswerk in het buitenland voor jou, het enige wat jij hoeft te doen is je vak uitoefenen voor hen die het zo hard nodig hebben. Samen met de lokale bevolking maak je jouw ervaring onvergetelijk. Geef je nu op!

Ben je geen therapeut? Ook dan kun je ons helpen! Kijk hier hoe je onze stichting kunt helpen door te doneren.

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!