Meteen naar de inhoud

Fysiotherapie vrijwilligerswerk of studie

Onze verschillende projecten in het buitenland

Ben jij fysiotherapeut, of daarvoor in opleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan bij ons op verschillende manieren aan de slag in het buitenland. Wij bieden een programma op maat voor elke fysiotherapeut.

Wij hebben de volgende opties:
Vrijwilligerswerk projecten.
Speciaal voor studenten: stages, een minor, of een afstudeeronderzoek in het buitenland.
Onze jaarlijkse groepsreizen: de Therapy Travels.

Weet je nog niet wat je wil en ben je je nog aan het oriënteren? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst. Deze organiseren wij elk kwartaal en is volledig gratis! Bovendien krijgt elke deelnemer aan de bijeenkomst een intakegesprek van ons cadeau.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderstreping4-1024x97.png

Een organisatie voor en door fysiotherapeuten

Wij helpen alle fysiotherapeuten en studenten fysiotherapie hun grenzen te verleggen. De wijde wereld in te gaan. Wij kennen het vak en stellen ons internationale netwerk aan jou ter beschikking. Onze missie is om fysiotherapeuten en studenten een unieke ervaring bezorgen. Een ervaring waar jij de rest van je leven met trots op terug kan kijken, omdat je een bredere kijk hebt op fysiotherapie én de wereld.

Als sociale onderneming zijn wij er verder op gericht om onze lokale projecten en de bevolking te ondersteunen op het gebied van fysiotherapie. Met als doel dat zij zelfstandig en laagdrempelig fysiotherapie aan kunnen bieden. Zij blijven dus niet afhankelijk van ons.

Misschien ben jij nog volop aan het oriënteren. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al precies weet wat je wilt en niet kan wachten om je vliegtickets te boeken! Het maakt niet uit in welke fase jij je bevindt. Een goed begin is het halve werk. Dat is het moment dat je bij ons aanklopt!

Met ons stappenplan weet je zeker dat jij volledig voorbereid en zonder zorgen aan de slag gaat op jouw fysiotherapie project in het buitenland.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is onderstreping4-1024x97.png

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!