Meteen naar de inhoud

De winnaars van de jubileumactie zijn bekend

  • 4 min read

Het Pointing Book

Speciaal voor onze verjaardag hielden wij meerdere acties. Zo konden onze volgers op social media een Pointing Book winnen. Het Pointing Book is hét handboek ontwikkelt voor en door fysiotherapeuten (in opleiding) die aan het werk gaan in het buitenland. Vol illustraties van anatomie, fysiologie en oefeningen om te kunnen communiceren in een land waar je de taal niet spreekt.

Door middel van een loting onder al onze volgers werd er één persoon uit de lijst getrokken. De gelukkige winnares van het boek is geworden: Moniek Abee!

Het basispakket t.w.v. €950,-

Maar dat was niet alles! Daarnaast kon jij ons namelijk laten weten waarom jij graag naar het buitenland wilt als fysiotherapeut. Onder de inzendingen werd door ons team een gelukkige winnaar van een “Basispakket” gekozen. Deze persoon krijgt onze bemiddeling en voorbereiding t.w.v. €950,- helemaal gratis.

Er kwamen diverse enthousiaste en originele inzendingen binnen, o.a. via onze Facebookpagina:

Marlissa: MY DREAM!! ?
Natuurlijk allereerst van harte gefeliciteerd !! ?? Fantastisch dat deze organisatie bestaat voor fysiotherapeuten die een reisdroom hebben om hun vak uit te oefenen in het buitenland. Ik heb deze droom al van jongs af aan. De wereld over gaan als fysiotherapeut, bestaat er iets mooiers? Ik ben opzoek naar een fantastische start van mijn carrière als reizend fysiotherapeut, waarbij Physical Therapy Abroad op het perfecte moment 1 jaar bestaat! ??Waarom ik? Omdat ik een enthousiaste en reislustige fysiotherapeut ben die staat te springen om ervaring op te doen in het buitenland en mensen over de hele wereld wil helpen de kwaliteit van leven te verbeteren! Jullie enthousiasme is zo aanstekelijk dat ik met net zoveel enthousiasme en passie het werk hoop te kunnen doen in het buitenland als jullie al hebben

Marijn: Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan!! Ik zou graag naar het buitenland willen als vrijwilliger om meer ervaring op te doen als fysiotherapeut in een ander land en cultuur, maar nog belangrijker om een bijdrage te leveren aan de projecten en mensen daar! ??????‍⚕️ gedaan in het eerste jaar! 

Charlotte: Omdat ik nu al plannen wil maken voor een tweede avontuur!!

Roxanne: Omdat ik nog geen week terug ben maar nu al roep dat ik dit vaker wil doen, en Mirthe mij iets te enthousiast heeft gemaakt met alle mooie plannen die ze heeft. Of zal het de jetlag zijn? 😉

Merle Lenferink: Waarom wil ik naar het buitenland? Blijkbaar is dat al zo duidelijk dat ik door een vriendin al getagd word in dit bericht (thanks Monique). Ik wil dit niet alleen voor ’t ontdekken van een nieuw land, maar ik merk dat ook in Nederland steeds meer sprake is van internationalisering. Hoe ga je om met patiënten uit een andere cultuur en daarbij dus ook andere waarden en normen? Dit project zou mij in dit vraagstuk een zet in de goede richting kunnen geven. En natuurlijk is altijd fijn dat je met jouw kennis mensen elders kunt helpen.

Ik hoop dat ik deze kans krijg, want door de regels van de overheid (geen stufi en zelfs geen lening), word het mij erg moeilijk gemaakt om dit zelf te organiseren.
Ps. Nog gefeliciteerd met jullie verjaardag!

Meerdere leuke reacties, waardoor het team het niet eens kon worden over de winnaar. We besloten nogmaals te loten en zo ging Merle Lenferink er letterlijk met deze gave prijs vandoor.

Moniek en Merle, van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Op naar een nieuw jaar vol met gave ontwikkelingen…
— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!