Meteen naar de inhoud

De website wordt vernieuwd

  • 2 min read

We waren gewoonweg te druk om er mee bezig te gaan, maar nu is het dan echt zo ver… We krijgen elke dag allerlei vragen via de mail, maar inmiddels kost het ons minder tijd om de boel bij te werken, dan al deze mails te beantwoorden 😉

Nee, dat is natuurlijk een grap. We doen niets liever dan mails beantwoorden, maar de website was toe aan een grote update! Het begint nu langzaamaan echt vorm te krijgen. We zijn aan het schrijven geslagen en houden niet op totdat alle pagina’s voorzien zijn van informatie.

Op dit moment hebben wij de project pagina’s en het stappenplan bijna af. Op de planning staat dan nog de landenpagina’s en het toevoegen van meer video materiaal.

Heb je nog vragen of onderwerpen die je graag op de website terug zou willen zien? Laat het ons vooral weten!

Lachend op de foto bij de school voor gehandicapte kinderen
De huidige header van PTA

Naast de website zijn we bezig om een nieuwe look te geven aan onze social media pagina’s.

Op dit moment is de foto gemaakt op de school voor gehandicapte kinderen uit Zuid-Afrika degene die op al onze headers staan. De kinderen staan symbool voor het begin van de organisatie. Het idee voor Physical Therapy Abroad is hier namelijk al ontstaan. Bij de allereerste reis van Mirthe, de oprichtster van de organisatie.

We gaan de komende periode via onze social media kanalen aan jullie vragen welke look het beste past! Natuurlijk met diverse keuzemogelijkheden. Help jij ons dan ook mee?

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!