Meteen naar de inhoud

De startersmarkt voor fysiotherapeuten; een succes!

  • 3 min read

Physical Therapy Abroad op de startersmarkt

Speciaal voor alle 3e en 4e jaars studenten van de opleiding fysiotherapie is er afgelopen dinsdag een startersmarkt georganiseerd op de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Hierbij zijn er allerlei bedrijven, opleidingen en organisaties op het gebied van fysiotherapie uitgenodigd om de studenten te voorzien van alle informatie die zij nodig hebben na hun afstuderen.

Ook Mirthe is aanwezig namens Physical Therapy Abroad. Want zeg nou zelf? Wat is er nou leuker dan na je opleiding een periode doorbrengen in het buitenland! Iets bijdragen in de wereld en een ander land ontdekken kan natuurlijk altijd, maar net na je studie hebben veel studenten nog geen vaste baan en is het net iets gemakkelijker om die stap te zetten. Ben jij ook net afgestudeerd? Geef je dan op voor een intakegesprek of kom naar de gratis informatiebijeenkomst!

Fysiotherapie doen in het buitenland? Studenten willen wel!

Tijdens de markt, maar ook gedurende de workshops wordt het duidelijk dat veel studenten wel geïnteresseerd zijn in het doen van fysiotherapie in het buitenland. Zowel een aantal weken als langere periode van een half jaar worden genoemd. Supergaaf dat iedereen zo enthousiast reageert.

Alleen al het feit dat er zoveel fysiotherapeuten rondlopen die graag hun steentje willen bijdragen in het buitenland bewijst dat onze organisatie hard nodig is. Op een persoonlijke wijze gematcht worden met een project in het buitenland spreekt veel van hen aan, net als het zorgen voor continuïteit ter plaatse. Ook vanuit de organisaties op de markt klinken er complimenten. Physical Therapy Abroad is in hun ogen echt een welkome aanvulling op de vrijwilligersmarkt en het stageaanbod in het buitenland. Een enkeling geeft zelfs aan dat wij 20 jaar eerder opgestart hadden moeten zijn, dan waren zij ook zeker op pad gegaan…

Actie van de dag; student fysiotherapie wint intakegesprek

Op deze speciale startersdag loopt er ook nog een actie; je kunt een gratis intakegesprek winnen indien je je gegevens in de wereldbol stopt. Inmiddels heeft de trekking hiervan al plaatsgevonden en is Tess de winnaar van deze mooie prijs. Tess, gefeliciteerd!

Mocht je fysiotherapie student zijn van een andere hogeschool, geef je dan vooral op voor een gratis informatiebijeenkomst. Daarin vertellen we je alles wat je moet weten om goed voorbereid op pad te gaan en op een duurzame manier de lokale bevolking te kunnen ondersteunen met therapie. Tot snel!

Team Physical Therapy Abroad 

 

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!