Meteen naar de inhoud

De hoogtepunten van 2019 – Physical Therapy Abroad

  • 1 min read

Het afgelopen jaar was ons doel om Physical Therapy Abroad meer naamsbekendheid te geven en onze projecten verder uit te bouwen. Zo kunnen we lokaal steeds meer een verschil maken. En dat hebben we met zijn allen gedaan! Kijk onderstaand berichten overzicht voor onze hoogtepunten van het jaar 2019.Heb jij al plannen gemaakt voor een fysiotherapie project in het buitenland in 2020?

In 2020 staan er nog weer veel meer gave dingen te wachten. Ook daar hebben we in 2019 heel hard aan gewerkt, maar vooral achter de schermen. Helaas kunnen we daar op dit moment nog niet al te veel over vertellen. Maar zodra dit wel kan, laten we het jullie uiteraard direct weten. Houd onze website, nieuwsbrief en social media kanalen dus zeker in de gaten!

Voor nu wensen we jullie fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2020!

-Team PTA


LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!