Meteen naar de inhoud

De hoogtepunten van 2019 – Physical Therapy Abroad

  • 1 min read

Het afgelopen jaar was ons doel om Physical Therapy Abroad meer naamsbekendheid te geven en onze projecten verder uit te bouwen. Zo kunnen we lokaal steeds meer een verschil maken. En dat hebben we met zijn allen gedaan! Kijk onderstaand berichten overzicht voor onze hoogtepunten van het jaar 2019.Heb jij al plannen gemaakt voor een fysiotherapie project in het buitenland in 2020?

In 2020 staan er nog weer veel meer gave dingen te wachten. Ook daar hebben we in 2019 heel hard aan gewerkt, maar vooral achter de schermen. Helaas kunnen we daar op dit moment nog niet al te veel over vertellen. Maar zodra dit wel kan, laten we het jullie uiteraard direct weten. Houd onze website, nieuwsbrief en social media kanalen dus zeker in de gaten!

Voor nu wensen we jullie fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2020!

-Team PTA


LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!