Meteen naar de inhoud

Creatieve informatiebijeenkomst

  • 2 min read

Creatieve fysiotherapeuten op de derde informatiebijeenkomst

Afgelopen zaterdag vond alweer onze derde informatiebijeenkomst plaats. Vanwege de grote vraag naar een bijeenkomst in het weekend was het ditmaal op een zaterdagmiddag. De eerste twee bijeenkomsten werden al goed bezocht met veel enthousiaste fysiotherapeuten. Ook deze zaterdag was het weer raak. Een groep enthousiastelingen vanuit de wijde omgeving was naar Deventer afgereisd om meer te weten te komen over fysiotherapie in het buitenland.

Superleuk! Wat we echter niet hadden verwacht is dat het voor ons ook nu weer een totaal andere bijeenkomst zou worden. Mede door het interactieve karakter blijft het elke keer een verrassing hoe het die dag zal gaan.

We willen natuurlijk niet alles verklappen, maar hopen dat we met een aantal foto’s een kleine sneak preview kunnen geven 😉

Wanneer zien we jou bij de informatiebijeenkomst?
Tot dan!

— Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!