Meteen naar de inhoud

BELANGRIJK: Corona update, advies zomer/najaar 2021

  • 2 min read

Beste allemaal,

Wat een bijzonder jaar is het geweest. Waar we vorig jaar ineens plotseling deelnemers moesten annuleren, wordt nu elk programmavoorstel gemaakt “onder voorbehoud” van corona.

Nu de situatie in Europa gelukkig de goede kant opgaat, kunnen we met zijn allen nauwelijks wachten tot we weer naar het buitenland kunnen. Er springen steeds meer landen op groen of geel, de besmettingen en daarmee de maatregelen in Nederland en België nemen in rap tempo af…

Je zou denken dat wij als Physical Therapy Abroad dan weer volle bak kunnen draaien en mensen wereldwijd in beweging kunnen brengen. Helaas is de situatie in de rest van de wereld nog niet zover.

Waar wij de afgelopen maanden een strenge lockdown kenden en ons aan allerlei maatregelen moesten houden, geldt datzelfde nu (nog) voor het overgrote deel van Azië en Latijns-Amerika.

En laat dat nu net de landen zijn waar wij onze projecten hebben.

Intern hebben we hier vele discussies over gevoerd. Want deelnemers annuleren willen we natuurlijk liever niet. Helaas zit er voor de komende maanden in sommige projecten/landen niets anders op.

Dit betekent dat er in navolging van 2020, ook in 2021 geen Therapy Trek of Therapy Trip gaat plaatsvinden. Bovendien hebben we voor individuele reizen en stages ook een besluit moeten nemen: Voor nu helpen wij alléén onze reeds geregistreerde deelnemers (en intake lijst) op weg als het mogelijk is. Tot het najaar nemen we geen nieuwe aanvragen aan.

Hopelijk is de situatie wereldwijd heel snel een stuk beter, zodat iedereen weer kan genieten van zijn of haar vrijheid en hopelijk weer snel “in beweging” kan komen.

– Team PTA

LEES DIT: BELANGRIJKE MEDEDELING

Wij zijn erg dankbaar dat we veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege de afgelopen coronajaren hebben wij te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom tot het einde van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor je begrip, we hopen jou z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

*Heb je tijdens de coronaperiode een intakegesprek gehad of meegedaan aan de infobijeenkomst? En hebben wij afgestemd dat reizen op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!