Meteen naar de inhoud

Ben jij die avonturier die wij zoeken?

  • 1 min read

Wij zijn op zoek naar avonturiers die vrijwilligerswerk in het buitenland willen doen!

Elke vrijwilliger bij ons is natuurlijk een avonturier. Wij gaan nu nog een stapje verder en zijn op zoek naar therapeuten die graag in het diepe gegooid willen worden. Waarbij avontuurlijk hun middle name is! Jij gaat voor ons naar locaties waar nog géén vrijwilliger is geweest. In ruil voor feedback, krijg jij een fikse korting op ons basispakket!

Waar wacht je nog op!?

Meld je nu aan voor de informatiebijeenkomst, of geef je op voor een intakegesprek.

Tot snel!
Team Physical Therapy Abroad

LEES DIT: BELANGRIJKE UPDATE!!

Wij zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze bijzondere tijd met een wereldwijde pandemie, nog steeds enthousiaste aanmeldingen ontvangen. Vanwege voortdurende veranderingen in beleid en internationale wijzigingen, hebben wij inmiddels te maken met een wachtlijst. Op dit moment nemen wij daarom t/m de zomer van 2022 géén nieuwe intakes* of deelnemers aan. Ook de geplande informatiebijeenkomsten komen te vervallen.

Bedankt voor jullie begrip, we hopen jullie z.s.m. weer op weg te helpen voor een onvergetelijke fysiotherapie ervaring in het buitenland.

Team Physical Therapy Abroad

* Heb je al eerder contact gehad met ons over een intake/deelname en hebben wij afgestemd dat het op een later moment mogelijk was? Geen zorgen, neem dan even contact met ons op!