5 april 2017

Het Team

Mirthe

Mirthe fysiotherapie op Galapagos“In 2009 heb ik mijn diploma fysiotherapie gehaald. Zowel tijdens mijn studie als daarna heb ik meerdere keren mogen ervaren hoe bijzonder het is om in een ander land te mogen en te kunnen helpen. Zo heb ik gewerkt op diverse plekken in Afrika, Midden en Zuid-Amerika. Nu wil ik andere therapeuten de kans geven om ook hun steentje bij te dragen in de wereld. Door mijn ruime ervaring in het buitenland te combineren met mijn passie om mensen te verbinden ben ik daarom in 2017 gestart met Physical Therapy Abroad. Met deze sociale onderneming is mijn droom uitgekomen!

De garantie die ik je geef is dat je er niet alleen door groeit als professioneel fysiotherapeut, maar zeker ook als persoon!”

Werkzaamheden:
Dagelijkse gang van zaken
Intakegesprek
Informatiebijeenkomst


Erik

“Ik heb zelf de hele wereld over gereisd en heb jarenlang in het buitenland gewoond. Ik weet hoe het is om helemaal in een andere cultuur op te gaan. Het verandert je in de positieve zin en je ontwikkelt vaardigheden waar je in je dagelijkse leven in Nederland veel aan hebt.

Ik ben dan ook erg enthousiast over de samenwerking met Mirthe en de ondersteuning die ik kan doen voor Physical Therapy Abroad.”

Werkzaamheden:
Advisering bedrijfsvoering
Website/ICT

 


Dagmar

Sandboarden in zuid-Afrika“Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie heb ik op internationale congressen veel buitenlandse connecties opgedaan. We wisselden kennis uit, maar ondertussen hadden we ook veel lol om elkaar en de verschillen in onze cultuur te leren kennen.

Wij Nederlanders zijn vaak heel direct, maar ook erg gestructureerd. Dit kan in de communicatie heel prettig zijn, omdat je weet wat je aan ons hebt. Echter zijn er ook een heleboel mensen die beledigd zijn door deze manier van aanpakken. Belangrijk is om te beseffen dat elke cultuur en elke persoon zo zijn eigen toegevoegde waarde heeft! Dit is iets wat ik meeneem in mijn werkzaamheden voor Physical Therapy Abroad. Ik heb dan wel geen achtergrond in de fysiotherapie, maar het internationale aspect van samenwerken, marketing en communicatie is op mijn lijf geschreven.

Volg ons ook op onze Social Media kanalen. Oh, en mocht je het nog niet hebben gehoord, we hebben sindskort ons eigen YouTube kanaal!

Werkzaamheden:
Advisering internationale samenwerking
Marketing en Communicatie
Social Media (FacebookLinkedInInstagram en YouTube)

Kom in actie!
Neem contact met ons op
Gratis informatiebijeenkomst
Plan een intakegesprek